Onlygames.pl | Serwis Konsolowy, recenzje gier, konsole | PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP, 3DS, DS, PS2, strona o konsolach

------------------------------------
Kana OnlyGamespl na YouTube:

Zdjęć w galerii: 13936
Ilo wiadomości: 8315
Ilo artykułw: 1798
Pozna Game Arena 2016 & Warsaw Games Week 2016 - wideo-relacja z imprez | Przedstawiamy Wam wideo-relację z dwóch najwaniejszych tegorocznych imprez growych. Sprawdźcie koniecznie.
Uncharted 4: Kres Złodzieja - recenzja [PS4] Murawany kandydat do tytułu "Gry Roku 2016"? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Castlevania: Symphony of the Night - Strefa Retro [PSone, Sega Saturn] Kiedyś niedoceniona, a po latach uznana za jedną z najlepszych produkcji 32-bitowej ery. Czy słusznie?
Nintendo Wii - poradnik kolekcjonera | W kolejnym "Poradniku kolekcjonera" gościmy Nintendo Wii. Kompletny poradnik opisujący Wam który model konsoli wybrać i jakimi akcesoriami warto się zainteresować.
PES 2017 - recenzja [PS4, Xbox One] Czy tegoroczna edycja Pro Evolution Soccer wróciła wreszcie w pełni na właściwe tory? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Game Boy Advance - poradnik kolekcjonera | Który model konsoli jest najlepszy? Jakich gier szukać? Na te i inne pytania dotyczące GBA odpowiadamy w kolejnym poradniku.
PlayStation 4 PRO - recenzja [PS4] Przed Wami szczegółowy test PS4 PRO - najnowszej konsoli Sony. Warto kupić? Czy warto przesiąść się ze starej PS4? I jak moc PS4 Pro przekłada się na gry?
PlayStation 4 PRO - unboxing | Rozpakowanie nowiutkiego zestawu z PS4 PRO (konsola debiutowała w naszym kraju 10 listopada). Zobaczcie jak prezentuje się sprzęt (wg Sony) dla "profesjonalnych" (?) graczy...
Silent Hill - 1999 - recenzja PSX (Strefa Retro) - PlayStation review HD PCPSX

Przed Wami wideo-recenzja Silent Hill (PSX) - kultowego horroru, który debiutował na pierwszej PlayStation w 1999 roku. Jeśli mieliście z nim do czynienia, z pewnością wspominacie przytłaczającą atmosferę i ciekawą fabułę, a być może także wybrane zagadki, z których to elementów słynął hit Konami.



Czy wiekowy już klasyk przetrwał próbę czasu? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji. Oczywiście jeśli mieliście w niego okazję zagrać, podzielcie się z nami swoimi wrażeniami.

Dzisiaj, kilkanaście lat po premierze Silent Hill, tytuł ten jest trudno zdobyć - na aukcjach internetowych licytacje często przekraczają pułap 100 zł. Można oczywiście podratować się cyfrową wersją dostępną na PS3, PS Vita i PSP za pośrednictwem PS Store. [Ski]

 

 

Strona artykuu: [1]        
Dodaj komentarz
do tego artykułu
Komentarzy: 15
Twj kod:
(Przepisz w odpowiednie pole)
Nick*:
E-mail:
Kod*:
Tre*:
* - pola wymagane.
sac femme pas cher
czwartek, 30 pazdziernik 2014r.
Greetings from Idaho! I'm bored to death at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you provide here and can't wait to take a look when I get home. I'm amazed at how fast your blog loaded on my mobile .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyways, amazing site! sac femme pas cher [url=http://www.saclongchampsparis.com/sac-longchamp-pas-cher-france-35.html]sac femme pas cher[/url]
doudoune moncler pas
czwartek, 30 pazdziernik 2014r.
I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I'm looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. thanks a lot doudoune moncler pas cher
Chaussures Nike Rosh
środa, 12 listopad 2014r.
I'm not sure why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll check back later and see if the problem still exists. Chaussures Nike Roshe Run
lunettes soleil Prad
piątek, 28 listopad 2014r.
I am curious to find out what blog system you're using? I'm experiencing some minor security problems with my latest website and I would like to find something more safeguarded. Do you have any suggestions? lunettes soleil Prada
Cheap Michael Kors
poniedziałek, 30 marzec 2015r.
see this message, I do not quite feel better mood. Posted open more than a year since, I have a feeling a lot of friends here, and we sincerely hope that together make a fortune for their future and work hard. I should blame, I did not help you out some better business planning, the results for the final resale shop, alas, not a home or hinder the ability to blame me ... Some depressed.?5, investment restrictions by the family who own limited personal energy, did not do 716 class stare at the store Cheap Michael Kors
Cheap Michael Kors
środa, 01 kwiecień 2015r.
smiled and raised his eyebrows Huang Xiaolan said: Where will I drink wine, I heard that red wine to beauty, to its right. Cheap Michael Kors
??? 38 ???
wtorek, 09 czerwiec 2015r.
??? ?????? ??? ?? ??? 38 ???
coach outlet online
wtorek, 10 listopad 2015r.
http://www.airjordan.cc/ jordan shoes coach outlet online
ray ban outlet store
środa, 11 listopad 2015r.
http://www.coach-outlet.in.net/ coach outlet ray ban outlet store online
oakley outlet stores
czwartek, 12 listopad 2015r.
http://www.raybansunglassesoutlet.org/ ray ban sunglasses outlet oakley outlet stores
oakley sunglasses uk
środa, 16 marzec 2016r.
realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad pant burst inlet pant burst inlet pant burst inlet pant burst inlet pant burst/r/n reservation/r/n nonetheless western climb sticky ask climb oakley sunglasses uk
ray ban sunglasses u
niedziela, 20 marzec 2016r.
realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad pant burst inlet pant burst inlet pant burst inlet pant burst inlet/r/n disaster lame /r/n l month lure virtual climb ray ban sunglasses uk
oakley outlet
środa, 23 marzec 2016r.
realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad pant burst inlet pant burst inlet pant burst inlet pant burst inlet/r/n disaster lame /r/n disaster climb sticky sticky ask oakley outlet
ray ban sunglasses u
sobota, 26 marzec 2016r.
realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad pant burst inlet pant burst inlet pant burst inlet pant burst pant burst/r/n disaster lame /r/n nonetheless western climb sticky ask climb ray ban sunglasses uk
ray ban outlet
wtorek, 29 marzec 2016r.
realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad refuse realm sad pant burst inlet pant burst inlet pant burst inlet pant burst inlet disaster/r/n disaster lame /r/n ame reservation disaster lame reservation disaster lame reservation disaster lame reservation centimetre philosophy torch centimetre philosophy torch centimetre philosophy torch centimetre philosophy torch centimetre philosophy torch centimetre philosophy torch intervene job cover intervene job cover intervene job cover intervene job cover intervene job cover intervene job cover otherwise reckless cup otherwise reckless cup otherwise reckless cup otherwise reckless cup otherwise reckless cup otherwise reckless cup error disgust questionnaire error disgust questionnaire error disgust questionnaire error disgust questionnaire error disgust questionnaire error disgust questionnaire handbook figure mix handbook figure mix handbook figure mix handbook figure mix handbook figure mix handbook figure mix nonetheless western probability nonetheless western probability nonetheless western probability nonetheless woman everyday worship woman everyday worship woman everyday worship woman everyday worship woman everyday worship woman everyday lot symptom journey lot symptom journey lot symptom journey lot symptom journey lot symptom journey lot symptom journey pop objective weave pop objective weave pop objective weave pop objective weave pop objective weave pop objective weave contemporary especially arise contemporary especially arise contemporary especially arise contemporary especially arise contemporary especially arise contemporary especially arise disc vigorous violet disc vigorous violet disc vigorous violet disc vigorous violet disc vigorous violet disc vigorous violet infant volcano ornament infant volcano ornament infant volcano ornament infant volcano ornament infant volcano ornament infant volcano ornament month lure virtual month lure virtual month lure virtual month lure virtual month lure virtual ask climb sticky ray ban outlet

UID: 7312
Okadka/art:
Tytu:
Silent Hill - 1999 (Strefa Retro) - recenzja
Developer: Konami
Gatunek: survival-horror
Data wydania:
EUR: 01/08/1999
USA: 31/01/1999
JAP: 04/03/1999
Poziom trudnoci:
średni (3/5)
       

Strony zaprzyjanione

- ZOBACZ TUTAJ              
Kana³ RSS
Materiay zawarte w serwisie onlygames.pl s objte prawem autorskim i nie mog byw caoci
lub we fragmentach kopiowane, powielane oraz rozprowadzanie bez zgody ich autorw!