Onlygames.pl | Serwis Konsolowy, recenzje gier, konsole | PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP, 3DS, DS, PS2, strona o konsolach

------------------------------------
Kanał OnlyGamespl na YouTube:

Zdjęć w galerii: 13708
Ilość wiadomości: 8226
Ilość artykułów: 1794
Poznań Game Arena 2016 & Warsaw Games Week 2016 - wideo-relacja z imprez | Przedstawiamy Wam wideo-relację z dwóch najważniejszych tegorocznych imprez growych. Sprawdźcie koniecznie.
Uncharted 4: Kres Złodzieja - recenzja [PS4] Murawany kandydat do tytułu "Gry Roku 2016"? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Castlevania: Symphony of the Night - Strefa Retro [PSone, Sega Saturn] Kiedyś niedoceniona, a po latach uznana za jedną z najlepszych produkcji 32-bitowej ery. Czy słusznie?
Nintendo Wii - poradnik kolekcjonera | W kolejnym "Poradniku kolekcjonera" gościmy Nintendo Wii. Kompletny poradnik opisujący Wam który model konsoli wybrać i jakimi akcesoriami warto się zainteresować.
PES 2017 - recenzja [PS4, Xbox One] Czy tegoroczna edycja Pro Evolution Soccer wróciła wreszcie w pełni na właœciwe tory? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Game Boy Advance - poradnik kolekcjonera | Który model konsoli jest najlepszy? Jakich gier szukać? Na te i inne pytania dotyczące GBA odpowiadamy w kolejnym poradniku.
PlayStation 4 PRO - recenzja [PS4] Przed Wami szczegółowy test PS4 PRO - najnowszej konsoli Sony. Warto kupić? Czy warto przesiąść się ze starej PS4? I jak moc PS4 Pro przekłada się na gry?
PlayStation 4 PRO - unboxing | Rozpakowanie nowiutkiego zestawu z PS4 PRO (konsola debiutowała w naszym kraju 10 listopada). Zobaczcie jak prezentuje się sprzęt (wg Sony) dla "profesjonalnych" (?) graczy...
Liczba artykułów: 954
Sortuj:
[1.05.2017] Jakiś czas temu w ręce wpadła mi gra Graven: The Purple Moon od polskiego studia Orchild Games. Jest to tytuł z gatunku gier przygodowych HOPA, gdzie gracz musi się bardziej skupiać na rozwiązywaniu zagadek i kojarzeniu faktów niż wartej akcji, którą i tak mamy obecną w większości dzisiejszych tytułów.
[19.01.2017] Witam w recenzji gry Bohemian Killing, które stworzyło studio The Moonwalls. W grze wcielamy się w cygana Alfreda Ethona oskarżonego o zabójstwo Marie Capet. Akcja gry rozgrywa się w Paryżu w 1894 roku. Nasz bohater jest znanym wynalazcą mieszkającym w kamienicy, w której rezyduje Albert Brisston lord ze starej arystokratycznej rodziny, która straciła już na znaczeniu podczas Rewolucji Francuskiej. Resztki majątku roztrwania na alkohol. Alfred Ethon mieszka w zaniedbanym i brudnym mieszkaniu do którego sprzątania zatrudnił Marie Capet, znajomą z lat szkolnych głównego bohatera.


Dishonored 2 - recenzja

PlayStation 4
Recenzje
21.12.2016] Dishonored 2 jest kontynuacją wydanej w 2012 roku produkcji z widokiem FPP, w której zawarto elementy gier akcji, ale w głównej mierze skradanki. Tak jak poprzednio, rozgrywkę osadzono w fikcyjnym, inspirowanym okresem rewolucji przemysłowej świecie Dunwall, a także w nowej lokalizacji: Karnaka (to wyspa na południu rządzona przez ród Kaldwinów).


PES 2017 - recenzja

PlayStation 4Xbox One
Recenzje
[22.10.2016] Przed Wami recenzja PES 2017. Pro Evolution Soccer to od lat główny konkurent dla serii FIFA od Electronic Arts. Jak poradziło sobie Konami w tym roku? Czy PES 2017 jest lepszy niż FIFA 17? Sprawdźcie w recenzji.
[05.08.2016] Przed Wami recenzja Uncharted 4: Kres Złodzieja (ang. tytuł: Uncharted 4: A Thief's End). To jeden z najważniejszych tytułów tego roku dla PlayStation 4 i przy okazji kandydat do miana "gry roku 2016". Czy rzeczywiście jest aż tak dobry? Sprawdźcie w recenzji.


Ratchet & Clank - recenzja

PlayStation 4
Recenzje
[21.05.2016] Przed Wami recenzja Ratchet & Clank - wydanego w 2016 roku remake'u pierwszej części serii (która ukazała się na PS2 w 2002 roku).  Nie mamy tu do czynienia z prostym remasterem - twórcy (studio Insomniac Games) stworzyli całą grę od podstaw i usprawnili nie tylko oprawę graficzną, ale też system sterowania. Znane z "jedynki" poziomy zyskały nowe sekcje i momentami trudno jest poznać, że ten tytuł bazuje na R&C1 z PS2.


Quantum Break - recenzja

PCXbox One
Recenzje
[15.04.2016] Przed Wami recenzja Quantum Break - najnowszej produkcji studia Remedy, która zadebiutowała na rynku 4 kwietnia w wersjach na Xboxa One oraz PC. Czy twórcy takich marek jak Alan Wake i Max Payne dostarczyli ponownie tytuł, który zostanie w naszej pamięci na dłużej? Sprawdźcie sami oglądając wideo recenzję.


Dying Light: The Following - recenzja

PCPlayStation 4Xbox One
Recenzje
[19.03.2016] Przed Wami recenzja Dying Light: The Following - to oficjalny, duży dodatek do Dying Light. DLC jest sprzedawany jako samodzielny, oddzielny produkt (wymagający jednakże do działania także podstawowego DL), choć można go nabyć również w tzw. "Edycji Rozszerzonej", która zawiera podstawkę oraz The Following.


Dying Light - recenzja

PCPlayStation 4Xbox One
Recenzje
[11.03.2016] Przed Wami recenzja Dying Light - produkcji Techlandu, która ukazała się w 2015 roku na PS4, Xbox One i PC. Wiadomo, że tytuł ma już kilka miesięcy na karku, ale jako że właśnie ukazał się do niej duży fabularny dodatek (o nazwie "The Following"), którego recenzję również dostarczę Wam na dniach, postanowiłem nadrobić zaległości i opublikować recenzję również podstawowego Dying Light.


Sebastien Loeb Rally Evo - recenzja

PCPlayStation 4Xbox One
Recenzje
[19.02.2016] Przed Wami recenzja Sebastien Loeb Rally Evo, najnowszej gry studia Milestone, które do tej pory było odpowiedzialne między innymi za serię WRC (dostarczyło w sumie cztery części w ostatnich latach, a obecnie straciło prawa do tej marki). Gra jest bardzo przyjemnym zaskoczeniem i trzeba przyznać, że (przynajmniej na konsolach PS4 i Xbox One) póki co ma szansę zarządzić w swojej kategorii.
[22.01.2016] Przed Wami recenzja Kirby and the Rainbow Paintbrush (w USA gra ukazała się pod nazwą Kirby and the Rainbow Curse). To niby platformówka, ale z niekonwencjonalnym systemem sterowania - Kirby'emu drogę wyznaczamy rysując ścieżki na GamePadzie przy pomocy stylusa. Więcej w samej recenzji.


Need for Speed (2015) - recenzja

PCPlayStation 4Xbox One
Recenzje
[08.01.2016] Przed Wami recenzja Need for Speed. Najnowsza produkcja Electronic Arts ukazała się na PS4, Xboxa One i PC. Została nazwana po prostu "Need for Speed", mając być restartem całej serii. Po latach jednak będziemy jej szukać wpisując zapewne "NFS 2015".


Star Wars Battlefront - recenzja

PCPlayStation 4Xbox One
Recenzje
[19.12.2015] Przed Wami recenzja Star Wars Battlefront. To najnowszy tytuł studia DICE, wydany przez Electronic Arts. Najnowsza odsłona filmowej sagi właśnie debiutuje w polskich kinach, zatem nie mogło zabraknąć stosownej gry w uniwersum Gwiezdnych Wojen.


Assassin's Creed Syndicate - recenzja

PCPlayStation 4Xbox One
Recenzje
[27.11.2015] Przed Wami recenzja Assassin's Creed Syndicate. Najnowsza produkcja Ubisoftu ukazała się na PS4, Xboxa One i PC. Edycje konsolowe chodzą w 900p i starają się utrzymać 30 klatek na sekundę. Najlepszą wydajność można doświadczyć na PC, o ile oczywiście dysponujecie odpowiednio mocnym sprzętem.
[15.11.2015] Przed Wami recenzja Rise of the Tomb Raider. Za grę odpowiada zespół Crystal Dynamics. Rise of the Tomb Raider to w tym roku time exclusive (czasowy exclusive) dla konsol Xbox One oraz Xbox 360. W przyszłym roku gra ma ukazać się także na PC i PlayStation 4.
 
Następna  ›
Strona: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  ...  /  64
  więcej recenzji

Interesują cię inne formy reklamy? Sprawdź TUTAJ.





Strony zaprzyjaźnione

- ZOBACZ TUTAJ              
Kana³ RSS
Materiały zawarte w serwisie onlygames.pl są objęte prawem autorskim i nie mogą byćw całości
lub we fragmentach kopiowane, powielane oraz rozprowadzanie bez zgody ich autorów!