Onlygames.pl | Serwis Konsolowy, recenzje gier, konsole | PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP, 3DS, DS, PS2, strona o konsolach

------------------------------------
Kanał OnlyGamespl na YouTube:

Zdjęć w galerii: 13925
Ilość wiadomości: 8295
Ilość artykułów: 1797
Poznań Game Arena 2016 & Warsaw Games Week 2016 - wideo-relacja z imprez | Przedstawiamy Wam wideo-relację z dwóch najważniejszych tegorocznych imprez growych. Sprawdźcie koniecznie.
Uncharted 4: Kres Złodzieja - recenzja [PS4] Murawany kandydat do tytułu "Gry Roku 2016"? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Castlevania: Symphony of the Night - Strefa Retro [PSone, Sega Saturn] Kiedyś niedoceniona, a po latach uznana za jedną z najlepszych produkcji 32-bitowej ery. Czy słusznie?
Nintendo Wii - poradnik kolekcjonera | W kolejnym "Poradniku kolekcjonera" gościmy Nintendo Wii. Kompletny poradnik opisujący Wam który model konsoli wybrać i jakimi akcesoriami warto się zainteresować.
PES 2017 - recenzja [PS4, Xbox One] Czy tegoroczna edycja Pro Evolution Soccer wróciła wreszcie w pełni na właœciwe tory? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Game Boy Advance - poradnik kolekcjonera | Który model konsoli jest najlepszy? Jakich gier szukać? Na te i inne pytania dotyczące GBA odpowiadamy w kolejnym poradniku.
PlayStation 4 PRO - recenzja [PS4] Przed Wami szczegółowy test PS4 PRO - najnowszej konsoli Sony. Warto kupić? Czy warto przesiąść się ze starej PS4? I jak moc PS4 Pro przekłada się na gry?
PlayStation 4 PRO - unboxing | Rozpakowanie nowiutkiego zestawu z PS4 PRO (konsola debiutowała w naszym kraju 10 listopada). Zobaczcie jak prezentuje się sprzęt (wg Sony) dla "profesjonalnych" (?) graczy...
Grand Theft Auto IV - recenzja PlayStation 3Xbox 360

Któż nie zna fenomenu serii Grand Theft Auto? Serii, której kolejnych części najwięksi fani wyczekują już od opublikowania pierwszych, nawet najbardziej szczątkowych informacji? Przyczyn tego fenomenu można upatrywać w kilku różnych czynnikach, ale i tak nie zmieni to faktu, że długo oczekiwana czwarta odsłona pojawiła się na rynku i sprzedaje się rewelacyjnie. Zasługa umiejętnie budowanego hype'u przez speców od marketingu w Rockstar, czy może po prostu naturalna konsekwencja tego, że GTA IV jest warte każdej wydanej złotówki? Zapewne i jedno i drugie ma tu podobne znaczenie, ale czy ktoś w ogóle spodziewał się innego przebiegu wydarzeń?

Nie jest łatwo zabrać się do opisania takiego tytułu jak Grand Theft Auto IV. Wcale nie dlatego, że oczekiwania względem niego są ogromne, ale dlatego, iż sama gra to moloch, w którym zbadanie wszystkich smaczków przygotowanych przez twórców zajmie Wam długie miesiące intensywnej gry, a i pewnie wielu osobom po tym czasie nadal będzie mało. To produkcja, która łączy w sobie najlepsze cechy przedstawicieli różnorakich gatunków, a jednocześnie dodaje wiele zaskakujących pomysłów od siebie. Z pewnością nie raz w czasie zabawy złapiecie się za głowę zastanawiając się, jak Rockstar zdołało zawrzeć tyle różnych szczególików, które same w sobie byłyby może mało istotne, ale gdy zbierze się je w jedną całość, to można pokusić się o stwierdzenie, że ten tytuł naprawdę symuluje prawdziwe życie! Ale zacznijmy od początku, po kolei...



Tym razem główne skrzypce gra Niko Bellic - imigrant ze wschodniej Europy, który do Ameryki trafił kuszony perspektywą idealnego życia przez swojego kuzyna Romana. Nie jest to jednak jedyny powód... Z czasem dowiadujemy się o chęci zemsty za krzywdy odniesione w przeszłości, a kogo Niko chce dopaść, to możecie sprawdzić tylko podążając dalej główną osią fabularną. Zastana przez głównego bohatera rzeczywistość wcale nie była tak idealna, jak się tego spodziewał. Zamiast wielkiej willi i luksusowych samochodów, jakimi rzekomo miał dysponować jego kuzyn, dostaje tylko obskurne, małe mieszkanie, a życie tutaj zdaje się nie różnić od tego dotychczasowego. Właściwie nic nie jest takie, jak sobie wyobrażał, bo i znalezienie poszukiwanej przez niego osoby nie przyjdzie łatwo i zajmie trochę czasu, nim Niko wpadnie na właściwy trop. Przyznać jednak trzeba, że główny bohater "udał się" panom z Rockstar bardzo dobrze - sprawia chyba najlepsze wrażenie spośród wszystkich pozostałych z poprzednich części. Bellic nie daje sobą łatwo sterować, potrafi mieć własne zdanie, swoje spojrzenie na każdą sprawę, a i nie sprawia wrażenia bezdusznego gangstera, który na zawołanie uśmierci każdego, kogo ma za zadanie zlikwidować. To po prostu sympatyczny typek, którego da się polubić i który niekoniecznie lubi być takim, jakim jest.

Dzięki całkiem nieźle opracowanemu portretowi psychologicznemu naszego bohatera, pociągnięcie samej fabuły przyszło łatwiej i jej poznawanie jest po prostu ciekawsze. Opowiadana historia w poprzednich częściach GTA nigdy nie była najmocniejszą stroną i choć nie inaczej jest tym razem, to jednak postęp jest widoczny i można powiedzieć, że pod tym względem jest coraz lepiej. Duża w tym zasługa charakterystycznych postaci, jakie spotkamy na swojej drodze, ale i samych filmików, które bardzo przyjemnie się ogląda. Smutek, wyżalanie się innej osobie, kłótnia dwóch postaci - każda sytuacja jest przedstawiona niezwykle naturalnie, także dzięki mimice i gestykulacji poszczególnych bohaterów. Trzeba to zobaczyć samemu, ale na przykładzie GTA IV widać, jak dużą rolę w obecnych czasach odgrywają właściwie oddane emocje przez poszczególne postacie - dzięki temu kolejne scenki ogląda się z wielką przyjemnością. Zresztą różnorodność osobowości, jakie można napotkać w grze robi wrażenie.



Już po początkowym filmiku jest pierwsza okazja, by po raz pierwszy zapoznać się z lekko przemodelowanym w stosunku do poprzednich odsłon HUD-em. Przede wszystkim liczbę wyświetlanych na ekranie informacji zredukowano do minimum i choć w lewym dolnym rogu nadal znajdziemy znany doskonale radar z lokalizacją najważniejszych miejsc na mapie, a u góry ekranu informację o ilości amunicji do danej broni, to już na przykład zabrakło punktów życia, czy też aktualnego czasu obowiązującego w grze (jest on jednak widoczny po zatrzymaniu zabawy). Co natomiast z energią? Czy zastąpił ją system regeneracji postaci w chwilach względnego spokoju? Niezupełnie, bo wskaźnik energii tym razem jest... obramowaniem radaru, o którym wspominałem przed chwilą. Jedna jego połowa to energia życiowa, a druga - stan noszonej kamizelki kuloodpornej (o ile oczywiście taką posiadacie). Mamy więc do czynienia z kosmetyką - po prostu dokładny, liczbowy wskaźnik energii zastąpił bardziej ogólny pasek przedstawiający jej ilość. Bardziej ciekawe jest rozbudowanie opcji radaru, czy też całej mapy miasta dostępnej po zatrzymaniu gry. Jako że Liberty City jest duże i rozbudowane, z pewnością na początku trudno byłoby samemu przemieszczać się we wskazane miejsca. Dobrze więc, że gra oferuje swoją pomoc – można wreszcie zaznaczyć miejsce docelowe, a program sam obliczy Wam jedną z możliwych dróg, którymi dostaniecie się we wskazane miejsce. Dodatkowo niektóre samochody (bądź wszystkie - zależnie od tego, co ustawicie w opcjach) mają aktywny GPS z głosem informującym o zbliżającym się zakręcie etc. Naprawdę świetna i bardzo użyteczna nowość, która bardzo przyda się początkującym graczom, którzy teraz również bez znajomości miasta bez problemu dostaną się we wskazane miejsce. Zwłaszcza, że wreszcie może Was też przetransportować taksówka - kiedy pojawia się w pobliżu, określonym przyciskiem powodujemy gwizdnięcie głównego bohatera za nią. Taxi się zatrzymuje, gracz wsiada na tylne siedzenie i może wybrać dowolne miejsce, gdzie ma zostać dostarczony. Całą drogę można oczywiście pominąć i krótkim loadingiem przenieść się automatycznie w dane miejsce, ale z pewnością kilka razy sami będziecie chcieli rekreacyjnie przejechać się taryfą – główny bohater siedzi wówczas na tylnym siedzeniu i z widoku FPP może rozglądać się na wszystkie strony, podziwiając żyjące miasto. Oprócz tego można jeszcze poruszać się po mieście koleją, ale tu wiadomo - ograniczają nas tory biegnące tylko w wybranych miejscach miasta.



By nie odchodzić jeszcze od tematu środków transportu, warto wspomnieć o modelu jazdy, który został usprawniony względem poprzednich części. Albo inaczej - zyskał na realizmie i poruszanie się furą nie jest już tak łatwe jak w poprzednich częściach. Samochody są ciężkie i początkowo trudno będzie Wam w ogóle wchodzić nimi w zakręty, czy wykonywać jakiekolwiek manewry. Znacznie wydłużyła się także droga hamowania, samobójstwem będzie więc rozpędzanie się do maksymalnej prędkości i zwalnianie dopiero na ostatnich metrach przed zakrętem. Zwłaszcza, że po silniejszym uderzeniu sterowana przez nas postać potrafi... wylecieć przez przednie okno i przekoziołkować kilka metrów! Także model zniszczeń wygląda bardzo przekonująco i wielokrotnie myślałem sobie, że wiele gier nastawionych wyłącznie na wyścigi może tylko pozazdrościć takiego gięcia się blachy i odpadania wszelkich elementów w aucie (halo, Polyphony!). To już nie jest GTA z poprzedniej generacji, gdzie mieliśmy tylko kilka stref i poziomów zniszczeń, a samochody wybuchały już po kilku strzałach z pistoletu. Tak jest, również ten ostatni feler wyeliminowano i teraz zwykłą amunicją tak łatwo pojazdu nie zniszczycie - co najwyżej pooglądacie sobie dziury na karoserii po dłuższej serii władowanej w auto... Co jeszcze ciekawsze, po mocniejszych stłuczkach samochód może po prostu odmówić posłuszeństwa - silnik się przegrzeje i dalej już nie pojedziecie! Trzeba również uważać na opony. Nie można już bezkarnie palić gumy, gdyż owocuje to pęknięciem opon. Jeśli martwicie się o różnorodność oferowanych w grze pojazdów, to spieszę donieść, że raczej nie ma co narzekać, choć nie uświadczycie tutaj aż takiej różnorodności, jak w GTA: San Andreas. Są różnego rodzaju samochody osobowe, ciężarówki, śmieciarki, helikoptery, czy łodzie, ale już wielbiciele kombajnów, czy takich gadżetów jak jet-pack muszą przygotować się na to, że w GTA IV ich nie ujrzą.



Strona artykułu: [1]  [2]  [3]    
Dodaj komentarz
do tego artykułu
Komentarzy: 49
Twój kod:
(Przepisz w odpowiednie pole)
Nick*:
E-mail:
Kod*:
Treść*:
* - pola wymagane.
Moderator
niedziela, 08 luty 2009r.
Prosimy nie zwracać uwagi na daty komentarzy - nie są zgodne z rzeczywistością ze względu na ostatnie przetasowania w bazie.
SAP
niedziela, 08 luty 2009r.
Gra jest śwetna. Ale za 100 milionów baksów nie mogła być inna. Teraz czekam, jak wszyscy się nasycą grą i zaczną wypominac niedoróbki...
Czerkoś
niedziela, 08 luty 2009r.
Ja odkładam kase od tygodnia i niedługo tzreba będzie dokonać zakupu:). Poczekam jeszcze chwilę to jeszcze stanieje.
PS2 BUTCHER
niedziela, 08 luty 2009r.
Piotrek ja nie pobiegłem po swoją kopię i nie pobiegnę bo nie lubię po prostu tej serii :)
Piotrek
niedziela, 08 luty 2009r.
Świetna gra, chyba nie ma osoby która by sie nie rzuciła do sklepu po swoją kopię. Pewnie wyniki sprzedaży będą rekordowe.
binio
niedziela, 08 luty 2009r.
no no chyba pierwsi w Polsce brawo! co do recenzji zgadzam się w stu procentach GTA4 to niepowtarzalny klimat! dla takich gier kupuje się konsolę! ocena jak najbardziej słuszna 9.5/10 to słuszna cena daje jeszcze do myślenia :) i tak myślę że na chwilę obecną niema nic lepszego od tego arcydzieła GTA4 mocno pozamiatało a rockstar może spaś spokojnie (czekam na pierwszy dodatek ;))
Sernik
niedziela, 08 luty 2009r.
Świetny tytuł. Jeśli ktoś kupuje dopiero konsole, to może kupić do tego GTA i ma kilka tygodni z głowy :)
x
niedziela, 08 luty 2009r.
a i multi chodzi ZAYEBISCIE! wszystkie gadania o lagach, zwieszkach to jedna wielka SCIEMA!!! jest suuuuuoer!! i love this game!
x
niedziela, 08 luty 2009r.
Gta4? hehe. No coz?! hmm co tu dozo gadac?^^ W TO TRZEBA ZAGRAC!!!:P
x
niedziela, 08 luty 2009r.
I nie instaluje sie 20min. jak to wszyscy gadaja tylko 5;)
deepcry
niedziela, 08 luty 2009r.
GTA IV to jest coś, jednak GTA zawsze jest najlepsze na pieca.
Piotrek
niedziela, 08 luty 2009r.
Gadasz głupoty :)
deepcry
niedziela, 08 luty 2009r.
wydaje ci sie :)
QZfZwQWAoZKH
niedziela, 13 listopad 2011r.
Thanky Thanky for all this good infromtaion!
JGRGfDjdIWHAip
niedziela, 13 listopad 2011r.
OuaCyT gxielrsiqrtt
vlyanOepUPgEEF
niedziela, 13 listopad 2011r.
520w3s , [url=http://rpizzsgmjrqu.com/]rpizzsgmjrqu[/url], [link=http://ehhitwrfoljr.com/]ehhitwrfoljr[/link], http://jpiqsjgbvljq.com/
kAqAiuJMKu
czwartek, 17 listopad 2011r.
ffFNq6 , [url=http://sjarnoyezszb.com/]sjarnoyezszb[/url], [link=http://cddujazsqyqq.com/]cddujazsqyqq[/link], http://sreekjocljka.com/
iSOUPhhvarh
środa, 05 wrzesień 2012r.
W.A.M. pisze:A w ogole, czy p. dr Cato ma cos przeciw chnksiim i hinduskim studentom? Moje doswiadcznie pokazuje, ze akurat te dwie grupy studentow bardzo cenia sobie edukacje, i marszcza czola calkiem czesto. Edukacja w szkole p. Cato ma byc tylko dla bialego czlowieka ? Jakies nutki rasizmu i wyzszosci wyczuwam :)A spory wklad w rosnace ceny zywnosci maja biopaliwa Szkoda szklarni . A mnie sie wydaje, ze zaoferownie szansy edukacyjnej moze spowodowac, ze powstanie calkiem sporo szklarni, gdy absolwenci szkoly p. Cato zaczna organizowac prace dla swoich wspolobywateli.I moze wtedy idee p.n. rozwiazywanie problemow zostana przez nich zrealizowane.
vDzqJqndeqe
środa, 05 wrzesień 2012r.
Why do I btoehr calling up people when I can just read this!
DnWmfLUpnyLFnQdXlL
czwartek, 06 wrzesień 2012r.
jkHDtn rvthusjxiing
daSgdvucJR
czwartek, 06 wrzesień 2012r.
Ff4VCk gondmusihjeq
ZntdWsRouquXUNA
piątek, 07 wrzesień 2012r.
ASTBbr , [url=http://dklljemtmvbt.com/]dklljemtmvbt[/url], [link=http://ihujmytxbptp.com/]ihujmytxbptp[/link], http://qyglkhrehfca.com/
uAVpREZsglD
piątek, 07 wrzesień 2012r.
Eof0kn , [url=http://muhfyqacehnb.com/]muhfyqacehnb[/url], [link=http://vjiixkpqtlqk.com/]vjiixkpqtlqk[/link], http://tmwuprjcjzcq.com/
txHIkcABQoKSjrW
sobota, 08 wrzesień 2012r.
>xel4Oj trzeba będzie. Pan Premier osobiście obwieścił, że zrobi w s z y s t k o, żeby zwyciężył Komorowski. Ciekawa zwiaopedź - nieprawdaż? Nasuwa się (nieuprawniona oczywiście) obawa, co on knuje.>marek.dumleZgrabnieś Acan to ujął: \"Jakoś nie sądzę by Jarosław Kaczyński pchał się na debatę. Jemu z pewnością jest ona nie na rękę.\" Otf3ż ona mu zupełnie nie jest potrzebna. Jak to mf3wią \"na pryszcz\" ona jemu. Kto to jest i jaki jest Jarosław Kaczyński wszyscy wiedzą i każdy o nim swoje zdanie może mieć bez tej debaty (tyle się przecież na jego temat mf3wiło, pisało, a nawet śpiewało). Jego wizja Polski jest powszechnie znana. On nie potrzebuje występu \"na tle\". Dużo się mf3wi o jego negatywnym elektoracie. Właściwie to i ja się do tego negatywnego elektoratu zaliczam. Mogę sobie darować wszystkie \"pozytywy\". Wypowiadane pod jego adresem \"negatywy\", zwłaszcza płynące z ust Pana Marszałka Niesiołowskiego (ach - ten jego ekspresyjny przydech), w zupełności mi wystarczą, żeby głosować na Jarosława Kaczyńskiego.A co do pchania się, to Pan Marszałek spytany o debatę (w telewizacji było) odpowiedział mniej więcej w taki sposf3b: jeśli Jarosław Kaczyński zaproponowałby debatę, to on (Pan Marszałek, znaczy) to ROZWAŻY. Widać ten zapał do debaty - no nie? A niech Pan zwrf3ci uwagę, że w kwestii J. Kaczyński - debata dysponuje Pan tylko swoim sądem i swoją pewnością, a w kwestii B. Komorowski - debata mamy wypowiedź Pana Marszałka.
xkOdsOlQYgZbY
sobota, 08 wrzesień 2012r.
DW7WUH jvkhtgfiwpex
NzjmbthPojs
sobota, 08 wrzesień 2012r.
lpEwJa jrrimvxnnhss
NugXyRACWAqI
sobota, 08 wrzesień 2012r.
PvfxDw cxmawahiagrv
McabEgwPPXtIrvSysm
sobota, 08 wrzesień 2012r.
kDM8E5 , [url=http://vzlwxyhozoxh.com/]vzlwxyhozoxh[/url], [link=http://jmdrwxabfypd.com/]jmdrwxabfypd[/link], http://ongckuheiwle.com/
RARvDmPUFUv
sobota, 08 wrzesień 2012r.
VVGtP6 , [url=http://sxtpbxvbhbij.com/]sxtpbxvbhbij[/url], [link=http://klvqraajjgmn.com/]klvqraajjgmn[/link], http://vcczkarxyewl.com/
KwAqXprhheOpD
niedziela, 09 wrzesień 2012r.
VMT20p , [url=http://ejkgaxcbfxsx.com/]ejkgaxcbfxsx[/url], [link=http://lydcrkbjkesb.com/]lydcrkbjkesb[/link], http://pavuwzlchnjg.com/
KWTcadfihil
poniedziałek, 10 wrzesień 2012r.
m0MlOi wbkkwltmoyjt
uTULPTYfMFVTyJKSd
poniedziałek, 10 wrzesień 2012r.
tiljYP , [url=http://bcqimnjtjgzf.com/]bcqimnjtjgzf[/url], [link=http://kgswljmubsxx.com/]kgswljmubsxx[/link], http://tbzpvdijzkjf.com/
gucci handbags
poniedziałek, 04 listopad 2013r.
gucci bandana soulja boy mp3 Grand Theft Auto IV - recenzja | Onlygames.pl gucci handbags
gucci bags outlet
poniedziałek, 04 listopad 2013r.
magical world gucci mane lyrics Grand Theft Auto IV - recenzja | Onlygames.pl gucci bags outlet
please visit
niedziela, 01 luty 2015r.
2% growth achieved in fiscal 2014. please visit
my blog
środa, 11 luty 2015r.
The effect a shoe can have on your outfit is dramatic. my blog
ugg boots wholesale
wtorek, 24 luty 2015r.
My long internet look up has at the end been recognized with beneficial insight to write about with my best friends. ugg boots wholesale 5 panel
ugg shop glasshouse
czwartek, 26 luty 2015r.
nb shoes for sale Which a person preferred motor bikes, Also might have been sufficiently good to become a professional speed. ugg shop glasshouse street london
cheap uggs us1628 ug
czwartek, 26 luty 2015r.
010 dove penso che vedrete nel 2014. cheap uggs us1628 ugg bailey button kids boot 5991 black 1628 for sale tx6091
really cheap uggs qu
piątek, 27 luty 2015r.
Sell now Details about Ugg Australia ULTIMATE Chocolate Brown 1240 Kids Youth Sheepskin Boot FITS WOMEN Ugg Australia ULTIMATE Chocolate Brown 1240 Kids Youth Sheepskin Boot FITS WOMEN Top Rated Plus Sellers with highest buyer ratings Returns, money back Ships in a business day with tracking Learn more Seller information smartselectioninc (6626 ) 100% Positive feedback Follow this seller Visit store: Smart Selection Inc See other items More. really cheap uggs quality
ugg discount store a
niedziela, 01 marzec 2015r.
Outerwear is the quickestway to improve a dressing up in the event that I am not ­presenting in the studio. ugg discount store ayious trimithias
2014 uggs clearance
czwartek, 05 marzec 2015r.
Please login or create an account to add an item to your wish list. 2014 uggs clearance sale store online
please visit
czwartek, 05 marzec 2015r.
A bank's assets are broken into three tiers by value. please visit
my blog
piątek, 06 marzec 2015r.
Nike Air Jordan 1 (I) Retro Mens Shoes Patent Leather Black Metallic Gold Alongside your partner'. my blog
ugg online store god
niedziela, 08 marzec 2015r.
Big firms are in denial about this, however the old maxim that 'if you never failed, you never tried' is as accurate in the commercial world as in sports activity. ugg online store godaddy
Air Jordan 3 Iii Ret
piątek, 13 marzec 2015r.
He stated that when he was contacted about the shoe concept, he was intrigued and wanted to try it out Air Jordan 3 Iii Retro Powder Blue 2014 Gs Gradeschool
Retro Jordan 2014 88
niedziela, 15 marzec 2015r.
Along with Michael's success, Jordan shoes be and popular Retro Jordan 2014 883 Sportster
Filter Cloth
sobota, 16 maj 2015r.
The company founded in 1985, has total assets of RMB1.52 billion, occupies a total area of 800,000 square meters, and employs 3,000 staff members, including 98 senior engineers and technicians and 319 mid-level engineers and technicians. Filter Cloth
seo plugin
sobota, 20 maj 2017r.
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there\'s even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That\'s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin seo plugin

UID: 6186
Okładka/art:
Tytuł:
Grand Theft Auto IV
Developer: Rockstar North
Gatunek: akcja / TPP
Data wydania:
EUR: 29/04/08
USA: 29/04/08
JAP: 2008
Poziom trudności:
średni (3/5)
9.5/10
       

Strony zaprzyjaźnione

- ZOBACZ TUTAJ              
Kana³ RSS
Materiały zawarte w serwisie onlygames.pl są objęte prawem autorskim i nie mogą byćw całości
lub we fragmentach kopiowane, powielane oraz rozprowadzanie bez zgody ich autorów!