Ja dziś robię szpinak z makaronem z przepisu z http://www.cscapoeira.pl/ Naprawdę go uwielbiam, smakuje wybornie! To też jedyny sposób, w który mogę przemycić dzieciakom szpinak do jedzenia W tym wydaniu nawet im smakuje.
Ja idę zawsze na łatwiznę i kupuję coś gotowego jak barszcz czy żurek firmy Krakus. Mają dobry smak i jakość więc wiem że jem zdrowo. Koszt też nie jest wielki więc się opłaca.
Ja bardzo lubię i często robię na obiad spaghetti. Tylko makaron jest bez glutenu, znalazlam go tu https://www.bee.pl/diet-food-makaron-konjac-spaghetti-200-g_p148003.html Makaron jest w 100% naturalny, polecany dla osób ze skłonnościami do alergii czy zmagającymi się z wrażliwym układem pokarmowym. Ja wybieram makaron konjac do swoich potraw, jest lepszy od popularnych makaronów pszennych.
Niedawno miałem ważne spotkanie biznesowe, dlatego szukałem restauracji w Białymstoku, która spełni moje oczekiwania i natrafiłem na enklawa . Moim zdaniem jest to doskonałe miejsce na spotkanie biznesowe lub spotkanie ze znajomymi.