Onlygames.pl | Serwis Konsolowy, recenzje gier, konsole | PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP, 3DS, DS, PS2, strona o konsolach

------------------------------------
Kanał OnlyGamespl na YouTube:

Zdjęć w galerii: 13936
Liczba wiadomości: 8327
Liczba artykułów: 1798
Poznań Game Arena 2016 & Warsaw Games Week 2016 - wideo-relacja z imprez | Przedstawiamy Wam wideo-relację z dwóch najważniejszych tegorocznych imprez growych. Sprawdźcie koniecznie.
Uncharted 4: Kres Złodzieja - recenzja [PS4] Murawany kandydat do tytułu "Gry Roku 2016"? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Castlevania: Symphony of the Night - Strefa Retro [PSone, Sega Saturn] Kiedyś niedoceniona, a po latach uznana za jedną z najlepszych produkcji 32-bitowej ery. Czy słusznie?
Nintendo Wii - poradnik kolekcjonera | W kolejnym "Poradniku kolekcjonera" gościmy Nintendo Wii. Kompletny poradnik opisujący Wam który model konsoli wybrać i jakimi akcesoriami warto się zainteresować.
PES 2017 - recenzja [PS4, Xbox One] Czy tegoroczna edycja Pro Evolution Soccer wróciła wreszcie w pełni na właściwe tory? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Game Boy Advance - poradnik kolekcjonera | Który model konsoli jest najlepszy? Jakich gier szukać? Na te i inne pytania dotyczące GBA odpowiadamy w kolejnym poradniku.
PlayStation 4 PRO - recenzja [PS4] Przed Wami szczegółowy test PS4 PRO - najnowszej konsoli Sony. Warto kupić? Czy warto przesiąść się ze starej PS4? I jak moc PS4 Pro przekłada się na gry?
PlayStation 4 PRO - unboxing | Rozpakowanie nowiutkiego zestawu z PS4 PRO (konsola debiutowała w naszym kraju 10 listopada). Zobaczcie jak prezentuje się sprzęt (wg Sony) dla "profesjonalnych" (?) graczy...
Uncharted 2: Among Thieves - recenzja PlayStation 3
Ten tytuł zrobił wokół siebie chyba najwięcej szumu w tym roku. W 2009 na targach E3 i na GamesComie był największą atrakcją i zdobywał nagrodę za nagrodą wprawiając inne gry w nerwowe zakłopotanie. W dodatku już filmiki sprawiały, że produkcje innych studiów zakładały na głowy papierowe torby i prędko odchodziły w innym kierunku. Kontynuacja świetnego Uncharted: Drake's Fortune trafiła w końcu na rynek. Czy gra sprostała ogromnym oczekiwaniom?

Grę rozpoczynamy w dosyć trudnym momencie w życiu głównego bohatera, Nathana Drake'a. Jest ciężko ranny, ubrany w letnie ciuchy w środku lodowej zamieci i znajduje się w wiszącym na krawędzi przepaści wagonie pociągu, który właśnie się wykoleił. Pierwsza połowa gry zbudowana jest w formie bardzo zgrabnie przeplatających się retrospekcji. Po pewnym czasie akcja dogania moment, w którym zaczęliśmy grę i koleje losu Drake'a stają się spójne i zrozumiałe. Bardzo zgrabny zabieg, dzięki temu już od pierwszych sekund zostałem wciągnięty w fabułę i czułem się niczym pochłonięty przez dobry film.
 


 
Może scenariusz nie jest zbyt górnolotny (poziom filmów klasy B), ale przecież żaden z Indiana Jonesów nie miał zagmatwanej intrygi, a są przecież klasykami kina. Nie bez powodu powołuję się na filmy o Harrisonie Fordzie z batem - twórcy czerpią z tej serii od czasów Drake's Fortune i wychodzi im to bardzo dobrze. Plusem są niewątpliwie bardzo interesująco nakreślone postaci, zwłaszcza arcyseksowna Chloe i zawadiacki Drake, którzy tworzą razem wspaniały duet (szkoda, że nie przez większy kawałek gry...). Smaczku grze dodaje też humor. Drake cały czas sypie "z rękawa" zabawnymi komentarzami nt. sytuacji w jakiej się aktualnie znalazł. A że sytuacje zazwyczaj są dosyć dramatyczne, to i słownictwo obfituje w wyrażenia uważane powszechnie za obraźliwe. Czasami też towarzysze głównego bohatera powiedzą coś zabawnego (np. Flynn pokazujący na wielką rzeźbę i mówiący do Drake'a - "Spójrz! Pomnik twojego ego naturalnej wielkości!"). Poza tym Uncharted 2: Among Thieves  obfituje w zwroty akcji, widowiskowe sceny "kaskaderskie", desperackie ucieczki, nawet wątek romantyczny, wreszcie nadprzyrodzone moce. Słowem - klimat rodem z najlepszych filmów przygodowych.
 


 
Naughty Dog, twórcy gry, oddają w ręce graczy stosunkowo długą kampanię dla pojedynczego gracza, cztery tryby Multiplayer i online coop w dwóch wariantach (Arena i Zadania). Singleplayer zapewnia około dziesięciu do dwunastu godzin zabawy, przy czym należy zwrócić uwagę, że warto przejść grę jeszcze kilka razy na wyższych poziomach trudności oraz aby przeszukać plansze w poszukiwaniu skarbów, które poukrywane są w trudno dostępnych miejscach. Gra oparta jest na trzech "S" - skradaniu, skakaniu i strzelaniu. Wszystkie elementy są wykonane w grze wzorowo. Skradanie jest momentami pewną alternatywą dla strzelania i stanowi od czasu do czasu miłą odmianę dla pakowania ołowiu we wszystko co się rusza i służy niecnym celom. Skakanie raczej nie nudzi, chociaż głównie dlatego, że daje okazję do podziwiania widoków i doceniania kunsztu osób odpowiedzialnych za animację. Strzelanie natomiast jest rozwiązane zgodnie ze schematem do jakiego przyzwyczaiło nas Gears of War
 
  

Podobieństwa między grą Naugty Dog i tworem Epic Games są zresztą widoczne na pierwszy rzut oka - mechanika strzelania jest w zasadzie identyczna (chociaż pozostaje pytanie, jak mogłaby wyglądać inaczej?), skojarzenia budzi też etap na pociągu i tryb Areny, który jest po prostu Gearsową Hordą. Warto dodać, że za wykonywanie różnych tricków albo osiąganie wyników otrzymujemy nagrody i są to nie tylko Trofea, ale też medale w wewnętrznym systemie nagród zaimplementowanym w grze oraz gotówkę za którą możemy kupować później różne gadżety, artworki, filmiki, bronie, usprawnienia do wykorzystania w kampanii dla pojedynczego gracza.
 




MOIM ZDANIEM:

Sarge: Choć tyle słyszałem pozytywów o produkcji Naughty Dog, nic mnie nie przygotowało na to czego doświadczyłem sprawdzając ją na własnej skórze. Wizualnie wyznacza nowe standardy na tej generacji konsol – to teraz do niej będziemy się odnosić jako do najładniejszej dostępnej obecnie gry na konsole. Nie sama oprawa czyni jednak mocną pozycję – sam gameplay także nie zawodzi, a reżyseria niektórych scenek (w których udział cały czas bierze Gracz) to też coś, do czego inni developerzy powinni dążyć. Sequel jest jeszcze bardziej zróżnicowany niż „jedynka” – jest coś dla fanów przygodówek i coś dla miłośników strzelanin. Ucieszyło mnie rozwinięcie motywu skradania się – w prequelu ciężko było rozprawiać się z przeciwnikami „po cichu”, tutaj jest na to zdecydowanie więcej okazji. Z największych minusów muszę oczywiście wymienić ten najczęściej wytykany przez innych – brak kooperacji. Świetnie bawię się w tym trybie online, ale to tylko pojedyncze misje, a ja chciałbym przejść całą kampanię z drugim Graczem... Wielka szkoda że tego nie ma – notabene Naughty Dog zapewne wprowadzi co-op’a w trzeciej części. Czepiać się można też zawsze AI przeciwników – jest niezła, ale są produkcje, w których ten element funkcjonuje lepiej. Niemniej jednak nie jest to wada, która mogłaby w znaczący sposób obniżyć ocenę, bo i żywotność jest spora – ok. 10 godzin na główny wątek, a do tego szukanie sekretów i bardzo dobry online, przy którym naprawdę długo można się pobawić. Bardzo poważny kandydat na grę roku, polecam. Moja ocena: 9.5/10

 
 
Strona artykułu: [1]  [2]  [3]    
Dodaj komentarz
do tego artykułu
Komentarzy: 106
Twój kod:
(Przepisz w odpowiednie pole)
Nick*:
E-mail:
Kod*:
Treść*:
* - pola wymagane.
Artix
niedziela, 25 październik 2009r.
Kolejny megahicior - PS3 się rozkręca!
Vamp
niedziela, 25 październik 2009r.
Oryginalność - nie oceniałbym w ten sposób, gdyż w tym gatunku gier jest trudno wymyślić coś nowego, a raczej bym rozpatrywał U2 pod względem wykonania tych poszczególnych elementów, które powtarzają się w innych grach, w czym trzeba zaznaczyć, że U2 deklasuję konkurencje na każdej płaszczyźnie, bo po prostu tam wszystko jest wykonane zdecydowanie lepiej, ciekawiej, fajniej. Weźmy przykładowo Modern Warfare 2, które pewnie nie będzie się niczym nowym różnić od swojego poprzednika, jeśli tak będzie, to ocena powinna spaść o jedno oczko w dół, bo powielają schematy.Granie w U2 przez neta - jest zdecydowanie fajniejsze niż w Gear of War, przynajmniej w Uncharted 2 mamy możliwość wspinaczki, co urozmaica rozgrywkę oraz opcje znokautowania przeciwnika od tyłu jeśli się uda i nie powinno być nikomu nudno.Generalnie gierka jest kapitalna :) oby więcej takich gier na ps3...
Jasot
poniedziałek, 26 październik 2009r.
I bardzo dobrze, gierka na Ps3ripa wymiata. Teraz tylko czekamy na komentarze flagowych person z forum...
GILUPL.
poniedziałek, 26 październik 2009r.
Gra zaj..ista, ale Waron, Binio i reszta ekipy znanej jako PS3gul.pl raczej sie tu nie pojawia, pewnie nawet nie przeczytaja recenzji, bo im mniej wiedza o U2 tym lepiej dla nich, hehe!
Don_Diego
poniedziałek, 26 październik 2009r.
Ostatnio sie ladnie posypaly hiciory na trzecia czarnulę :D Szkoda ze ja jej nie mam :(
Piotrek
poniedziałek, 26 październik 2009r.
Jasne, dowartościowujcie sie nawzajem heh jesteście świetni:). Ciekawe jak zobaczymy was pod recenzją forzy 3 która stanie sie bezsprzecznie najlepszym symulatorem na konsolach. Zobacze jak będziecie bić pokłony na jej cześć. Co do uncharted 2. Grałem i nie powiem - gra jest zajebista. Przyznaję to bez bicia bo nie jestem hipokrytą. Ja tylko cały czas żałuje że sony cały czas tak wolno idzie z tymi swoimi exami. Ale konsola wyraźnie się rozrkęca, ciekawe czy np. w 2010 dostaniemy z 6-7 bardzo dużych tytułów czy znowu zostanie połowa przesunięta na 2011 (oby nie).
Lewy
poniedziałek, 26 październik 2009r.
Vamp, o co ty się kłócisz? Uncharted 2 oryginalna? Heh to ostatnie co można o tej grze powiedzieć. Tekst typu \"w tym gatunku trudno jest wymyślić coś nowego\" mnie rozwalił. No tak, lepiej przez najbliższe 50 lat powielać schematy bo \"trudno już coś nowego wymyślić\". Chciałbyś pewnie żeby uncharted 2 zbierał za wszystko 10, ale 10 za oryginalność to może dostać flower, katamari, pierwsza część parappa itd a nie powielanie pomysłów jak uncharted. Gra jest świetna ale obiektywnie rzecz biorąc niewiele w niej nowego (co nie znaczy że jest przez to słaba, co to to nie).
Vamp
poniedziałek, 26 październik 2009r.
@Lewy - no tak, jeśli jesteś tak w spaniało myślny, to podaj mi z dwa przykłady nowości, które jeszcze nie uświadczyłeś w żadnej innej grze TPP - a chciałbyś zobaczyć nowych produkcjach, pokaż swoje oryginalne pomysły, jak mnie zaskoczysz, to Ci przyklasnę, jestem ciekaw jak dobrą masz wyobraźnie i pomysły - może branża gier dzięki tobie nie będzie musiał powielać schematy przez 50 lat. Nie wiem po jaką cholerę wyskoczyłeś z Flower, Parappa - przecież te gry z U2 mają tyle wspólnego, co piernik do wiatraka, przecież jest mowa o TPP, a nie innych gatunkach.Tak tak, jasne U2 musi mieć same 10 wkręcaj sobie tak dalej, a z oceną końcową to się zgadzam, bo żadna gra nie zasługuję na ocenę 10 - nie ma gier idealnych.
Vamp
poniedziałek, 26 październik 2009r.
@Piotrek - nie zdziwię się jak wierni małego Billa będą się dowartościowywać pod recenzją Forzy 3 hmm przypuszczam, że też tam zawitasz i dasz ukłon swojemu panu aby pokazać jak bardzo Go kochasz, ale nie licz na to, że któregoś dnia Bill zapuka do twoich drzwi i da Ci wieczną gwarancje na x360 :)
Zjeby
wtorek, 27 październik 2009r.
\'\'Jasne, dowartościowujcie sie nawzajem heh jesteście świetni:\'\' ależ jadu, ładnie CI dupe ściska xD
waron
wtorek, 27 październik 2009r.
lol, uwielbiam te gadki fanbojow ps3 - jak napiszesz, ze jakas gra na ps3 jest dobra, a nie \"OMG BEST GAEM EVAH!!!11!\" to oznacza, ze jestes fanbojem innej platformy i nie cierpisz danego tytulu XD gra dobra, ale wtorna do bolu i niestety bugi sie zdarzaja(przynajmniej patrzac na to czego doswiadczylem podczas grania u kumpla w ta gre). kilka razy \"utknalem\" podczas wspinania sie lub w scianach, mialem spadki animacji na poczatku poziomow(piszac spadki mam na mysli 2-3klatki na sekunde przez pare pierwszych sekund), no i nieszczesne AI przy skradaniu:/ gra dobra, nawet bardzo, ale kiedy czytam recenzje, a potem widze jak na 6 level\'i, w ktore gralem te wszystkie bugi napotykam kilkanascie razy zaczynam sobie przypominac sytuacje z GTA4. dla mnie tytul na 8-8.5/10 ze wzgledu na te wszystkie problemy, wtornosc i liniowosc. fakt, ze gra zerznela praktycznie wszystko co sie dalo z Gears\'ow i TR, a calosc mozna skonczyc w weekend, bo tak naprawde nie ma po co w gre grac drugi raz poza zdobycie wszystkich trofeow(zadnych nowych poziomow, a gre przechodzimy zawsze tak samo) raczej mnie nie bawi - zwlaszcza, ze to wydatek blisko 200zl. i nie nie piszcie mi tu o online, bo ja chcialbym wiedziec kto w ten online bedzie gral po ukazaniu sie takich gier jak Modern Warfare 2, Battlefield Bad Company 2 czy MAG, prawdopodobnie nikt. kumpel kupil, zagral i sprzedal po 5 dniach i widze to samo na serwisach aukcyjnych(tysiace ludzi juz sprzedaje uzywane uncharted 2) - gra, w ktora grasz 1-2 razy i sprzedajesz po kilku dniach to nie jest material na gre tej generacji czy nawet roku. gra roku? watpie, chyba, ze liczy sie hype. gra ps3 2009 roku? moze, zalezy jak dobry sie okaze port Dragon Age na ps3, bo z pierwszych recenzji wynika, ze mamy do czynienia z najlepszym rpg\'iem jaki do tej pory powstal i najbardziej \"zywa\" gra oraz czy poziom trudnosci Demon Soul\'s(ktory szczerze mowiac jest na poziomie standardowych produkcji z nes\'a czy snes\'a) zostanie uznany za powazny minus. uncharted 2 pewnie kupie jak sobie sprawie ps3 tak dla sprawdzenia calosci, ale takiej gry nie kupilbym za wiecej niz 50zl zwlaszcza, ze taka gra to tylko dla singla.
trent
wtorek, 27 październik 2009r.
waron, możesz mi powiedzieć jakim cudem Ty podczas jednokrotnego przejścia U2 wyłapałeś tyle bugów, podczas gdy ja kończąc grę 3 razy (Hard, Crushing i zbieranie skarbów) nie natknąłem się na ŻADEN?! A o spadkach do 2,3 fps pierwszy raz słyszę, dlaczego rozsiewasz jakieś plotki? Na żadnym forum ani u żadnego kumpla się z tym nie spotkałem, przecież to byłby gigantyczny błąd, a recenzenci tego nie wymieniają. I kto tu jest fanbojem? Czepiasz się najmniejszych błędów, lub wymyślasz własne, byle tylko umniejszyć świetności U2, bo jest na PS3...
waron
wtorek, 27 październik 2009r.
mowisz o forach gdzie fanboje sony wszedzie przekzykuja wszystkich \"OMG UNCHARTED 2 BEST GAEM EVAH\" i wspolnie oddaja sie jakiemus bukkake, bo przeciez tylko oni maja racje? zobacz sobie na podcast\'y zwyklych graczy w niejednym wymieniano liczne bugi i bledy w grze. ba, zobacz sobie chocby Epileptic Gaming gdzie wymieniaja znacznie wiecej bledow niz ja spotkalem podczas grania - a mowi to osoba, ktora jest na ogol bardzo pro sony(zreszta ta sama osoba zanizyla dosc mocno ocene wlasnie z powodu bledow w grze). co maja wymieniac recenzenci? duzy hype i masz zapewnione oceny na poziomie 8/10 dla nawet slabej gry, a jak mamy do czynienia z dobra gra to 9 i 10 sa zapewnione. nie mowie, ze Uncharted 2 to gra slaba, ale brakuje je dosc sporo do miana najlepszej gry roku - nawet jesli bylyby to nagrody jedynie dla najlepszej gry ekskluzywnej na playstation 3.
GILUPL
wtorek, 27 październik 2009r.
Ty Waron, twoj odkurzacz (Xrod), twoja cegla (zasilacz), twoj serwis, twoj czynsz, twoje porysowane plyty i twoje glupie texty! Jak U2 jest na 8 tzn, ze wiekszosc gier, ktora do tej pory wyszla jest na 6, twierdzisz, ze U2 zgapia od GOWa, tak samo GOW zgapia od RE4, a RE4 zgapia od... itd... itd. Kazda gra ma wady, wiec nie przesadzaj z U2, bo ja moge znalezc setki wad w innych grach, nawet w twoich flagowych sredniakach na ktorych sie tak spuszczasz.
maniek
wtorek, 27 październik 2009r.
Dzieci dzieci. Walka pseudofanboyów nigdy się nie skończy. U2 jest grą świetną ale nie oryginalną. Ps3 Onaniści spuszczają się na widok U2- jaki on piękny itd itd. A pseudofanboje Xa nie mogą przeżyć, że ps3 ma w końcu świetną grę. Później ps3 będzie ich miało więcej no i co z tego. Cieszczcie się grami i konsolami jakie posiadacie. Ja mam x1, x2 i psp. Ps3 kupie chyba jak będzie Heavy Rain albo nowe FF7. Idę grać w Fable 2.
Zjeby
wtorek, 27 październik 2009r.
[komentarz usunięty przez moderację]
Piotrek
wtorek, 27 październik 2009r.
Nikt raczej nie wkestionuje tego że gra jest świetna bo jest, ale fanboye ps3 zrobili z niej jakąś rewolucję jakby wynaleziono 4D co najmniej. No wiec nie, oryginalności w niej za grosz ale nie przeszkadza to wszystkim dobrze się bawić. Spadki do 2,3fps? Pierwsze słysze, jak ja grałem to nic takiego nie miało miejsca. Uświadczyłem za to jeden bug - główny bohater zaklinował się w ścianie, ale nie przesadzajmy coś takiego zdarza sie w prawie każdej grze. Aha i do tych komentarzy na górze którym nie spodobał się tekst \"Jasne, dowartościowujcie sie nawzajem heh jesteście świetni\", jak widać odpowiedź była bardzo dobra bo wywołała od razu reakcję czyli wszystko sie stało tak jak mozna sie było tego spodziewać. Mnie śmieszą komentarze typu \"gra wymiata, tylko czekamy na komentarze fanów Xboxa\". Sami prowokujecie wojny. Powtórze jeszcze raz, ciekaw jestem ilu z was będzie rozpływać się pod recenzją trzeciej Forzy czy może jednak bedziecie starali sie znaleźć dziure w całym :]. Ja na przykład nie rozpisuje sie w komentarzach pod recenzją jakiejś gry skoro jej jeszcze nie ukończyłem. Dam sobie za to głowe uciąć że wy także, 3/4 z was pewnie jej jezcze nawet nie posiada a wszyscy starają sie pisać minirecenzje z peanami pochwalnymi xD.
voyanek
wtorek, 27 październik 2009r.
Pseudo Tomb Raider z podrasowana grafa ?
Vamp
wtorek, 27 październik 2009r.
@waron - mistrz ciętej riposty wrócił ;) z tym człowiekiem nie ma sensu dyskutować, bo zniży każdego do swojego poziomy, a przy okazji pokona Cie doświadczeniem.Polecam na przyszłość nie brać grzybów halucynogennych podczas grania.Na sam koniec mam rozumieć, że GOW2 też nie jest godzien swojej seny, bo praktycznie biegniesz do przodu i chowasz się za przeszkody i tak przez 8 godzin grania, a granie przez neta hmm komu będzie się chciało, w końcu mamy Modern Warfare... ręce opadają
Vamp
wtorek, 27 październik 2009r.
@Piotrek - nikt nie mówi o żadnej rewolucji, bo jej nie ma, ale jest mowa o rzeczach dopieszczonych na ostatni guzik, co jako całość daję powalający efekty.Cyt:Jasne, dowartościowujcie się nawzajem heh jesteście świetni - zrozum jak głupio piszesz, to trzeba takiemu człowiekowi jak ty głupio odpisać, w sumie sam dałeś się sprowokować, ale ty pewnie tego nie jesteś wstanie zauważyć.Aha i pewnie te 3/4 ludzi co nie grało w U2, to sam do nich należysz i głupa rżniesz.
waron
wtorek, 27 październik 2009r.
Gears of War to w 70% multiplayer, a singiel stanowi tylko dodatek, a Uncharted 2 to w 70% singiel, a multi stanowi dodatek. to tak jakby napisac, ze Halo 3 to slaba gra, bo ma krotka kampanie dla jednego gracza gdzie jakies dobre 80% ludzi nigdy nie zasiada do singla tylko gra w multiplayer\'a.
Vamp
wtorek, 27 październik 2009r.
@waron - śmieszny z ciebie człowiek :) aha to mam rozumieć, że multi w U2 jakoś strasznie odstaje od Gears of War, coś niesamowitego.Waron to jest tak, jakby powiedzieć, że osoba pijana jest bardziej szczęśliwsza niż trzeźwa, co jest oczywiście gówno prawdą :)
x
wtorek, 27 październik 2009r.
Jestem juz w shamhali i... do tej pory nie uswiadczylem zadnego spadku animacji, ani zadnego bugu! hahahahah WARON MISZCZU!!!!!!! kuuuu... nie moge z Ciebie. FACEPALM hahahha. Gra wymiata... WYMIATA pod kazdym wzgledem. Waron wiesz, ze moi wszyscy znajomi juz o tobie wiedza (pokazywalem im posty, ktore piszesz) i powiem Ci... Szkoda mi Ciebie buehehaha
x
wtorek, 27 październik 2009r.
Pitras na temat 3 odslony forzy powiem Ci tak. Gra jest swietna! Model jazdy jest przekozacki!! a oprawa graficzna jest porazka! Tzn. Wyglada to wszsytko strasznie prosto i sterylnie, ale w wysokiej rozdzialce. Cienie samochodow potrafia gdzies znikac, a o otoczeniu juz nie wspomne...! PUSTO! Ale nie biarac pod uwage grafy daje jej 9/10 :) Mam juz 10 lvl kierowcy no i... cudowne corrado vr6 w klasie A ^^
Lewy
środa, 28 październik 2009r.
x, słyszysz ty sam siebie? \"hahahha. Gra wymiata... WYMIATA pod kazdym wzgledem. Waron wiesz, ze moi wszyscy znajomi juz o tobie wiedza (pokazywalem im posty, ktore piszesz) i powiem Ci... Szkoda mi Ciebie buehehaha\" - i kto tu jest trolem :/ sam zaliczyłeś facepalm. Mama już kupiła ci nocnik czy jeszcze robisz w gacie? Gra wymiata no i co z tego? Tak jak wymiata nowa FIFA, NFS, Batman, Forza czy będą wymiatać assassins creed 2, modern warfare 2, dragon age i wiele innych gier. Podniecasz sie jakby to był jedyny wypasiony tytuł w tym roku. Zejdź troche na ziemie.
Czesław
środa, 28 październik 2009r.
A mnie troche wkurzyło że jedna z najlepszych i najbardziej efektownych akcji w grze (ta z helikopterem i walącym się budynkiem) została już wcześniej pokazana na E3. Nie czułem żadnego podniecenia bo wiedziałem już co sie stanie i czulem sie jakbym przechodził tą sekwencje piaty raz. A tak nie powinno być. Od tej pory nie bede ogladac chyba fragmentów gameplayu z najlepiej zapowiadających sie gier bo tylko psują późniejsze wrażenia.
Tony
środa, 28 październik 2009r.
Widzę, że boy\'e X\'a się pienią ;] Uncharted 2 pozamiatał praktycznie w każdej recenzji i taka jest prawda.
x
środa, 28 październik 2009r.
Lewy chory jestes. Przyczep sie lepiej do warona, a nie do mnie. Gra wymiata pod kazdym wzgledem i juz. Pograj, a potem gadaj...
waron
środa, 28 październik 2009r.
gdyby tak wymiatala to tysiace osob nie sprzedawaloby tej gry zaraz po jej skonczeniu, co nie?
Tony
środa, 28 październik 2009r.
@ waron: Masz argumenty pięciolatka...
trent
środa, 28 październik 2009r.
Rozczaruję Cię, bo mówię o forum PE, czy neogafie. Naprawdę ręce opadają, jesteś chyba większy, fanbojem od binia. Nie ma spadków animacji! Tak ewidentny błąd obniżył by ocenę gry do ~80%, więc przestań już kłamać. A idąc Twoim tokiem rozumowania nikt nie powinien grać już multi w Gearsy, Killzone 2 czy Halo 3, bo przecież mamy CoD, a lada chwila MW2. Nie masz pojęcia, jakie bzdury pleciesz. Grze, która ląduje na 5 miejscu na gamerankings brakuje do najlepszej gry roku?! Czego brakuje? Jakby nie było multi, pewnie byś pisał, że właśnie tego brakuje. Ale wszystko jest ok, więc sam wymyślasz swoje teorie i znajdujesz nieistniejące błędy. Gratulacje...
x
czwartek, 29 październik 2009r.
hahaha waron no nie moge!! ja pier...
marioz
czwartek, 29 październik 2009r.
Tylko najwięksi kretyni mogą oceniać grę po platformie, na którą została wydana. Dla takiego typka ja waron gdyby U2 wyszło na iksa to by była gra na 10, ale że wyszła na PS3 to ma jakieś wydumane bugi, spadki animacji i nudna jest wogóle. Jedynie co przychodzi mi na myśl to zlitować się...
hytgggfrr433
wtorek, 10 listopad 2009r.
Doswiadczylem w calej grze tylko jednego bledu i to niezwiazanego z gameplayem - kiedy probuje ogladnac jakis filmik w galerii, to najpierw ekran jest czarny (wiec musze wylaczyc filmik) i dopiero za drugim razem sie uruchamia. Czy u kogos jest tak samo, czy po prostu mam pecha i trafilem na jakas uszkodzona kopie?
troll
piątek, 13 listopad 2009r.
jestem posiadaczem(nie fanboyem)x360,ale po bolesnym opadzie szczeny na widok u2 w akcji,w lepetynie zaczely klebic sie mysli,a zeby moze zmienic ten stan rzeczy.Jedne gearsy2 to za malo,juz za malo...
bastek
piątek, 01 styczeń 2010r.
bastek
sebol
środa, 03 marzec 2010r.
gra zasługuje na swoja ocene radze grac od razu na najwyższym poziomie ciekawi mnie co wymysla w 3 czesći co bedziemy zwiedzac i z kim walczyc
NVREmevuwDVVrwTNk
wtorek, 20 listopad 2012r.
Four score and seven minteus ago, I read a sweet article. Lol thanks
CBJvYzHhrhI
wtorek, 20 listopad 2012r.
przypadł mi bardzo do serca:\"W tym mcineome znajdujemy się w Przestrzeni Estetycznego Kształtowania, w ktf3rej są opracowywane archetypy dla jednego z systemf3w planetarnych naszej galaktyki. Nie znacie tego typu technologii galaktyczno-artystycznej, ponieważ nie stanowi ona jeszcze części waszego procesu ewolucyjnego, ale my pragnęlibyśmy podzielić się tym doświadczeniem z wami. Przyczyni się to do wzbogacenia waszej kultury, wiedzy i kosmiczno-duchowej wrażliwości, ktf3rą powinniście rozwijać w waszej podrf3ży w kierunku integracji z Bogiem i wszechświatem. My podrf3żujemy poprzez wszystkie sekwencje wiecznego czasu, we wdechu-wydechu, ktf3rego doświadcza Wielka Kosmiczna Świadomość poprzez nas wszystkich. To długa podrf3ż do punktu spotkania z naszą właściwą nieskończonością, naszą boskością, wiecznością i jednością. Kiedy u jakiejś istoty zaobserwujecie wyjątkowy poziom estetycznego przejawienia, możecie być pewni, że doświadczyła świata Jednorodnego Estetycznego Stwarzania Na Nowo i była jego częścią. Wszystko, co przejawiacie na nadzwyczajnym poziomie, jest reminiscencją i stanowi ewolucyjny bagaż, ktf3ry niesiecie w waszej genetyce fizycznej i duchowej, w ktf3rej są zapisane doświadczenia przeżyte w waszych egzystencjalnych manifestacjach w innych rejonach i na innych planetach wszechświata.\"Sama poezja i mif3d na moje serce :-)
ZSxPDwyABDFQkj
środa, 21 listopad 2012r.
CdS4nF nzzunoyxsgza
XXGocwyfk
czwartek, 22 listopad 2012r.
EUAK03 , [url=http://fomuautgvsse.com/]fomuautgvsse[/url], [link=http://lnvwsdwdsetj.com/]lnvwsdwdsetj[/link], http://uvnthrxovgko.com/
VbabGkWLTzAtbanSnjW
czwartek, 22 listopad 2012r.
BYPqew , [url=http://jocdkmkwoouq.com/]jocdkmkwoouq[/url], [link=http://xvieqkzqktls.com/]xvieqkzqktls[/link], http://jlactthsubon.com/
bnNoADCL
czwartek, 22 listopad 2012r.
\"W wielu przypadkach pompy ciepła mogą być tańsze, niż ozigewanre gazowe czy ozigewanre na olej opałowy.\"Tu to trochę \"poleciałeś\"-moja siostra, od 2,5 roku ma dom ok 160m, w ktf3rym jest pompa ciepła.Średnia rachunkf3w w skali roku wynosi 230zł za m-c(nie wierzyłem, dopf3ki nie zobaczyłem dwf3ch pf3łrocznych kwitkf3w).Nie wiem, czy starczy tyle pieniędzy(ok 2.600zł), żeby taki dom tylko ocieplić w sezonie olejem lub gazem.Olejem, to na pewno nie.Proszę teraz doliczyć ciepłą wodę przez cały rok i zasilenie kuchenki.A w opisywanym przykładzie, kuchenka jest elektryczna(indukcyjna).Powtarzam- cały koszt utrzymania domu- ciepła woda, światło, kuchenka, lodf3wka, zamrażarka itp, to 230 zł/m-c
FNtTrdJaAI
czwartek, 22 listopad 2012r.
\"PS.Mam pytanie- czy można mwnootać ogrzewanie podłogowe pod drewnianą podłogą?\".Bezpośrednio nie.Rurki ogrzewania podłogowego zatopione są w jastrychu (wylewce betonowej).Idąc od dołu mamy kolejno warstwy podłogi:1. Filię/papę,2. Styropian,3. Folię do ogrzewania podłogowego,4. Rurki (z ciepłą wodą),5. Jastrych,6. Wykładzina podłogowa (gres, panele, deski).Co ma być w punkcie 6. należy uwzględnić przy projektowaniu ogrzewania (wężownice kładzie się gęściej lub rzadziej), gdyż gres dobrze przewodzi ciepło, a deski drewniane nie.Poza tym deski muszą być dedykowane dla takiego typu ogrzewania (nie za grube etc.), co należy sprawdzić w informacji od producenta.
ztgxAzyjCCf
czwartek, 22 listopad 2012r.
ffj02E bendztzkriix
MUciAmsvMHDHVqmS
czwartek, 22 listopad 2012r.
cgObad johpnkbglpcd
SkEeOrHh
piątek, 23 listopad 2012r.
oAilFI , [url=http://djydifyxcfhy.com/]djydifyxcfhy[/url], [link=http://gbyoiajhbtyy.com/]gbyoiajhbtyy[/link], http://kguqjtwqhaer.com/
iVBRMDBnMSXgvtH
piątek, 23 listopad 2012r.
xm13aF , [url=http://sehogoqvchln.com/]sehogoqvchln[/url], [link=http://vnzceoinvfbv.com/]vnzceoinvfbv[/link], http://tyazwhvjieqg.com/
IpwTNgGrCys
piątek, 23 listopad 2012r.
V9SqhH , [url=http://swznymrzsjwl.com/]swznymrzsjwl[/url], [link=http://ucsktbwpexlq.com/]ucsktbwpexlq[/link], http://xejxgnkmwqai.com/
NYDVbpSahRaTgS
piątek, 23 listopad 2012r.
ErGD3u , [url=http://wyoqwyvtbqbi.com/]wyoqwyvtbqbi[/url], [link=http://pgdfznkotuyp.com/]pgdfznkotuyp[/link], http://tjfwjmktagbp.com/
pjEpTFMthQwEktnKf
piątek, 23 listopad 2012r.
YtzO7l crawoobhoipp
ZRCfjYZg
piątek, 23 listopad 2012r.
jUFsXa odehparqjrhl
geVSJVZodbOOChqW
piątek, 23 listopad 2012r.
9sPeFR , [url=http://vndkuivfhzcd.com/]vndkuivfhzcd[/url], [link=http://nyjhbtlnybrp.com/]nyjhbtlnybrp[/link], http://xdkqroyagwoj.com/
mbt shoes customer s
niedziela, 03 listopad 2013r.
mbt fanaka really help with posture Uncharted 2: Among Thieves - recenzja | Onlygames.pl mbt shoes customer service
gucci bags clearance
wtorek, 05 listopad 2013r.
gucci mane rap sheet Uncharted 2: Among Thieves - recenzja | Onlygames.pl gucci bags clearance
beats by dre neon
wtorek, 17 grudzień 2013r.
The really nice thing about the way these sites do business is that you don\'t actually have to guess about whether or not the beats you are considering purchasing are what you need. You can sample and listen to everything before you make a final decision about what you are going to buy. This is what really helps make them such a great place to find beats for sale. beats by dre neon
hollister pas cher
środa, 09 lipiec 2014r.
WTF, youre stressing more than 3D machines doing pistols? You recognize these people print out plastic? They are fearful of plastic guns? Do not ever before stage in a $ retail store my mate, ull shit ur shorts. hollister pas cher
????? ???????? ??
poniedziałek, 28 lipiec 2014r.
to become apply, are actually permitted to get away having gradually does not this aspect (low bandwidth limits, Heavy Box Assessment, bandwidth throttling in addition to providers are generally progressively purchasing high priced and consumible devices that include deep bundle check up technology. For you to counter devices fees, these same carriers are generally inspired to apply their consumible products in order to Is in reality a great in addition to useful bit of facts. We are satisfied that you can shared that useful data around. Please remain us updated such as this. Appreciate your expressing. ????? ???????? ??
louboutin pas cher
wtorek, 29 lipiec 2014r.
as an alternative to obtaining every one of these downsides, apple ipad offers like warm dessert. . -= Sourish | WordPress Put in Guide\'s previous website... The reason Decide on Our own WordPress Set up Services =-. louboutin pas cher
nike blazer pas cher
piątek, 01 sierpień 2014r.
You should be able to create a ruke for Kontiji serves along with khost on the fire wall. Think about relocating obtain data to various website directory, find file area throughout SBB controls, after that you can view document along with your press person because the licence is usually from the file certainly not SBB, remen=mber to help remove the main obtain, This could do the job My partner and i didn\'t want to possibly obtain the program for you to download. Delighted I found below, shalln\'t even work with that at this point. DVDs are low-priced enough nowadays and lots of better quality Glad a person wrote about this. The easiest method to get at Stones is always to record those to Offcom plus each target audience who have states this would recommend Watchdog, ample folks going on about it will eventually make it newsworthy. nike blazer pas cher
veste moncler homme
piątek, 05 wrzesień 2014r.
Sunt toate faine. Cred ca totusi cel mai super fast cuando bun una s-a parut statusdetect. com. Parerea mea. veste moncler homme
Polo Ralph Lauren Sa
piątek, 12 wrzesień 2014r.
remember to explaine to me you actually would not just simply use a wikipedia internet site to try and confirm a place...... Polo Ralph Lauren Sale UK
Louboutin Chaussures
czwartek, 25 wrzesień 2014r.
For every our preceding comment many thanks at any rate, I thought it out (for some others inside the very same spot just open iphoto along with dropbox as well along with drag-and-drop concerning packages very simple). Louboutin Chaussures Pas Cher
veste moncler femme
środa, 01 pazdziernik 2014r.
I usually end up playing Grooveshark although.
doudoune canada goos
sobota, 04 pazdziernik 2014r.
First posting: The particular a few Best WEB OPTIMIZATION Suggestions You retain Disregarding | Usable Measures Suitable post John. Typically the publish ventured into always be far more useful than We estimated when clicking on the actual hyperlink on BlogEngage. doudoune canada goose femme
DD2D: Don\'t drive
środa, 08 pazdziernik 2014r.
our LG ELECTRONICS R400 can certainly identify the wi-fi compatability but should not connect... even though i actually disable the pasword... its constantly state it become out of array I have a challenge connected with geting data new driver known as intel-video scoot, so tha the notebook computer (RD400)does definitely not show movie properly, as i make an effort to acquire this particular file is usually une session de accessible, am i allowed to acquire that by means of the email? DD2D: Don\'t drive 2 drink
varano borghi restau
sobota, 11 pazdziernik 2014r.
Initially, appreciate your obtaining the actual upgrade inside Private Photography Container. varano borghi restaurants
doudoune canada goos
środa, 15 pazdziernik 2014r.
Despite the fact that it is subset of Final. fm, a fine website to discover by means of tunes is by Turntable. fm doudoune canada goose homme
doudoune canada goos
czwartek, 16 pazdziernik 2014r.
My spouse and i almost never keep a response, on the other hand i had some looking and ended up below Fran Arguements Back again » Reveal Your Story. I possess a few questions to suit your needs in the event you really don't thoughts. Would it be simply myself or maybe does it resemble some of the opinions seem like they can be authored by brain deceased readers? As well as, if you are leaving a comment with extra web sites, Let me comply with anything at all completely new you have to publish. Will you make a list on the comprehensive web addresses on your discussed web sites the The facebook site, tweets foodstuff, or perhaps linkedin profile? doudoune canada goose femme
rjnvk
piątek, 17 pazdziernik 2014r.
Photographs are one of the most neglected areas of an internet site. Perpetual total SEO part of this in addition to think about typically the window blind, that is why we are all these. Currently consider how the lions tend to be impaired as well and can not learn words and phrases in pictures that will well. We know that they review that regarding shade and will notice folks. canada goose paris
9k85v
piątek, 17 pazdziernik 2014r.
Hi, some guy known as Blumenthal has already raised your infographic in addition to placed that in the weblog! We don't know in the event they obtained choice not really, consequently merely passing the item along. This is their url: christian louboutin outlet
k9qm8
piątek, 17 pazdziernik 2014r.
Long time Thomas sabo enthusiast, but as pointed out, they have enormously outpaced by means of some other solutions regarding content. At this time activated to MOG and that is rather great, nevertheless a work happening in certain places. For instance , you'll still still cannot ban/dislike designer, albums or maybe trails with broadcast function (You may miss out in your heart's content, but who would like to make it happen all the time? ) canada goose soldes
mcn87
poniedziałek, 20 pazdziernik 2014r.
Chad The best way My partner and i browse the story there is a 10 megabit network. NTL conceivably? christian louboutin
sksmb
poniedziałek, 20 pazdziernik 2014r.
Thieving is definitely bad... mm kay! RIAA above declares problems... Spend on your tunes, don't acquire this. sac pliage longchamp
q39f5
wtorek, 21 pazdziernik 2014r.
We cannot feel an individual didnt speak about JANGO. com, i always adore rofl, i am aware, jango is the best and so they are clueless the item Have you considered shuffleer convenient to use google-chrome ext that gives which you list of types to select from and it also trawls by way of websites in addition to web sites to get good msuic for you personally take a look Problem with virtually all of purchase a person listen to something really subterranean you're screwed. Final. fm features proposed me so many indie, underneath the détecteur musicians that are awesome however We can certainly not discover anything about these designers from your internet sites as listed above. Total the sites are of help for what these kinds of are suitable for i really can't bash some of them. Nutrients. sac longchamp pliage pas cher
9bx7q
czwartek, 23 pazdziernik 2014r.
Wireshark effects often the Apple pc even though it's certainly over kill for this! Christian Louboutin Pas Cher
b6bbg
czwartek, 23 pazdziernik 2014r.
It is so fine to be below and then examine all of this Seems to me just like, if you usually do not add new music your personal good to go. parajumpers heren
9x8f3
poniedziałek, 27 pazdziernik 2014r.
take a look at thesixtyone. com it's WAY a lot better than half these sites. sac pliage longchamp
vwzn6
poniedziałek, 27 pazdziernik 2014r.
An excellent invisible detector is actually Ystatus. net. New features is going to be additional before long. doudoune femme moncler
p4vvj
piątek, 31 pazdziernik 2014r.
THREE DIMENSIONAL ink jet printers tend to be very amazing. They""re in addition among the most detrimental thoughts ever before. sac longchamp pas cher
99srm
poniedziałek, 03 listopad 2014r.
Great just one. no one states these kind of "Apple apple ipad Lacks" info. but they are great deal of principle in apple. thus let talk about all things.. thanks. escarpins louboutin
sxwr7
wtorek, 04 listopad 2014r.
Remorseful, My spouse and i had not been crystal clear. Now i'm attempting to decide the particular MASTER OF SCIENCE concentrate on iSCSI tax'? Some get pointed on the MASTER OF SCIENCE targeted SW and recommended the item works improperly (usually VMware forums). Before, I have completed just a little benchmarking for Starwind along with HP's VSA by looking at functionality with the 2 . not Doudoune Moncler
23vq9
sobota, 08 listopad 2014r.
Exactly how will be Very last. fm certainly not on this collection... in addition, look into tuberadio. com daaah, as the title says: solutions in order to thomas sabo along with LASTFM simpleton! doudoune moncler
c7btx
wtorek, 11 listopad 2014r.
Very well ipad device is actually a nice product nevertheless. Nevertheless frankly just a waste material of your hard-earned cash . -= NpXp's continue website... How To never Receive Suspended By Google Adsense =-. canada goose sale
23dkh
środa, 12 listopad 2014r.
The issue most likely working against tend to be your personal pre-conceived stereotypes with the tools (tablets, etc) doudoune moncler alpin
mj4k4
czwartek, 20 listopad 2014r.
The Drop Package connection can be nice. This will handle gadget to system exchange in addition. Most people look for that feature in the app store it doesn't matter what the particular iphone app is perfect for. escarpin louboutin pas cher
hm4nx
środa, 26 listopad 2014r.
i'm employing iscsi goal for a succeed is actually a edward pack, so it's not merely for storage hardware. in person, i might suggest keeping away from hard drive web server. doudoune femme canada goose
vsn8k
środa, 26 listopad 2014r.
Hi On the web producing which you extremely selection of superb highlighted in addition to tune in to you the good experience an individual lovely voices mixture jointly and as soon as I had fashioned an opportunity to ever previously head to The us and talk to you would be this 1 major fantasy should be to meet you actually once again and if not any I could be with you possibly perform and so i could possibly fill my very own dream. I not necessarily realize when is it best to get back to European countries but think that several but not nearly therefore maybe sometimes much more although me of course, if you ever before have the ability to pay a visit to North america, in addition to definitely I had always be satisfied whenever we have got your own actions within the non-active ever previously have seen. If only anyone best wishes for the party just about every achievement as well as presents superb actions specifically great within your supervision. All over again If only best wishes to get a good morning. escarpins louboutin
kqs4f
poniedziałek, 08 grudzień 2014r.
I am aware many of these nevertheless I am going to check the most these out. The leading spot I focus on music is at blip. fm. I adore it! http://boii.org/cgi-bin/
zxpj4
środa, 28 wrzesień 2016r.
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there\'s even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That\'s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin seo plugin
Jasonmum
piątek, 03 luty 2017r.
block out this casino online where you can win legal money with the serve of this enchiridionPlaying free casino games
WinstonAccup
sobota, 04 luty 2017r.
thanks towards this countless revealing website, finance up the great jobless check out this online casinos offers
WinstonAccup
poniedziałek, 06 luty 2017r.
thanks due to the fact that this colossal revealing website, keep up the skilled work check out this online casino offers
Jasonmum
środa, 08 luty 2017r.
study ended this casino online where you can collect legitimate funds with the avoid of this guidePlaying online baccarat
WinstonAccup
poniedziałek, 13 luty 2017r.
thanks due to the fact that this colossal edifying website, keep up the momentous work check out this online casino offers
WinstonAccup
poniedziałek, 20 luty 2017r.
thanks benefit of this great revealing website, living up the skilled undertaking check out this online casino offers
WinstonAccup
czwartek, 23 luty 2017r.
thanks benefit of this colossal revealing website, keep up the skilled jobless check out this online casino offers , buy sex toys
Jasonmum
środa, 01 marzec 2017r.
check to this online casinos where you can conquer genuine funds with the avoid of this guidebookPlaying online roulette , buy sex toys
Jasonmum
sobota, 04 marzec 2017r.
agree to this casino online where you can prevail in legal money with the serve of this lightPlaying casino games , buy sex toys
WinstonAccup
środa, 08 marzec 2017r.
thanks for this colossal illuminating website, obstruct up the great jobless check out this online casinos offers , buy sex toys
Jasonmum
sobota, 11 marzec 2017r.
check doused this online casinos where you can win legal money with the usurp of this guidebookPlaying free casino games , buy sex toys
WinstonAccup
niedziela, 19 marzec 2017r.
thanks benefit of this countless revealing website, keep up the momentous jobless check out this online casino offers , buy sex toys
Jasonmum
poniedziałek, 10 kwiecień 2017r.
check to this online casino where you can prevail in real notes with the serve of this lightPlaying bitcoin casino bonus , check this casino
Thomaswiziz
wtorek, 18 kwiecień 2017r.
unforgettable website! debit of up the eminent work. visit my website only if you are overwhelming 21 check this sex toys portal, email server , buy Buy Dildo
Shanwelp
środa, 25 pazdziernik 2017r.
Potenzmittel Viagra Deutschland Cephalexin Penicillin Together Cialis 5mg Preise Osterreich cialis Cialis Rezeptfrei Einkaufen Cialis Hormona Kamagra Generique Canada
Gerswenty
czwartek, 01 luty 2018r.
Best Buy Amoxicilina Visa Accepted Direct Overnight Shipping cialis Get Fluoxetine Where To Buy Keflex Without Prescription Viagra In America

UID: 8474
Okładka/art:
Tytuł:
Uncharted 2: Among Thieves
Developer: Naughty Dog
Gatunek: Strzelanina TPP
Data wydania:
EUR: 16/10/09
USA: 13/10/09
JAP:
Poziom trudności:
średni (3/5)
9.5/10
       

Strony zaprzyjaźnione

- ZOBACZ TUTAJ              
Kana³ RSS
Materiały zawarte w serwisie onlygames.pl są objęte prawem autorskim i nie mogą być w całości
lub we fragmentach kopiowane, powielane oraz rozprowadzanie bez zgody ich autorów!