Onlygames.pl | Serwis Konsolowy, recenzje gier, konsole | PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP, 3DS, DS, PS2, strona o konsolach

------------------------------------
Kanał OnlyGamespl na YouTube:

Zdjęć w galerii: 13925
Ilość wiadomości: 8295
Ilość artykułów: 1797
Poznań Game Arena 2016 & Warsaw Games Week 2016 - wideo-relacja z imprez | Przedstawiamy Wam wideo-relację z dwóch najważniejszych tegorocznych imprez growych. Sprawdźcie koniecznie.
Uncharted 4: Kres Złodzieja - recenzja [PS4] Murawany kandydat do tytułu "Gry Roku 2016"? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Castlevania: Symphony of the Night - Strefa Retro [PSone, Sega Saturn] Kiedyś niedoceniona, a po latach uznana za jedną z najlepszych produkcji 32-bitowej ery. Czy słusznie?
Nintendo Wii - poradnik kolekcjonera | W kolejnym "Poradniku kolekcjonera" gościmy Nintendo Wii. Kompletny poradnik opisujący Wam który model konsoli wybrać i jakimi akcesoriami warto się zainteresować.
PES 2017 - recenzja [PS4, Xbox One] Czy tegoroczna edycja Pro Evolution Soccer wróciła wreszcie w pełni na właœciwe tory? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Game Boy Advance - poradnik kolekcjonera | Który model konsoli jest najlepszy? Jakich gier szukać? Na te i inne pytania dotyczące GBA odpowiadamy w kolejnym poradniku.
PlayStation 4 PRO - recenzja [PS4] Przed Wami szczegółowy test PS4 PRO - najnowszej konsoli Sony. Warto kupić? Czy warto przesiąść się ze starej PS4? I jak moc PS4 Pro przekłada się na gry?
PlayStation 4 PRO - unboxing | Rozpakowanie nowiutkiego zestawu z PS4 PRO (konsola debiutowała w naszym kraju 10 listopada). Zobaczcie jak prezentuje się sprzęt (wg Sony) dla "profesjonalnych" (?) graczy...
Rumble Pack do Nintendo 64 - wideo-recenzja (unbxoing) przystawki do N64 zapewniającej wibracje

Witajcie wszyscy fani retro-gamingu. Po raz kolejny powracamy do lat świetności Nintendo 64 i prezentujemy Wam czym była przystawka nazwana Rumble Pack. Był to pionierski pomysł firmy Nintendo, która jako pierwsza zapewniła nam efekt force feedback (wibracje) w grach. Potem oczywiście skopiowano to do wszystkich konsol jak leci, ale w 1997 roku było to super innowacja. Więcej w poniższym materiale.

 

 

 

Strona artykułu: [1]        
Dodaj komentarz
do tego artykułu
Komentarzy: 13
Twój kod:
(Przepisz w odpowiednie pole)
Nick*:
E-mail:
Kod*:
Treść*:
* - pola wymagane.
otOwiWVLKXGQ
czwartek, 06 wrzesień 2012r.
om, thanks to your lvleoy comment you left on my gravestone picture. Lo and behold, you\'re writing about your experiences as part of Nintendo\'s new family gaming foray - and I am currently writing the case study for the same project... on behalf of the strategic consultancy who helped Nintendo spec out the whole endeavour.I just think that\'s so neat! Small world. Cheers from Halifax,Kate
WXwWuBBsqcNBAWknpw
piątek, 07 wrzesień 2012r.
kqVZsA fqohxuepzgey
plvVwCmDJYYHvdh
sobota, 08 wrzesień 2012r.
zBar5o , [url=http://ettdzzvwpoll.com/]ettdzzvwpoll[/url], [link=http://jfuslubjnchp.com/]jfuslubjnchp[/link], http://zplvlgnpypfv.com/
JIlgetgjb
sobota, 08 wrzesień 2012r.
kdpsbw bhgvtrtkipay
SrDyvQmDNWGNLJk
niedziela, 09 wrzesień 2012r.
Hl6DPq , [url=http://wufztswcmmhd.com/]wufztswcmmhd[/url], [link=http://ngeyydhlhzua.com/]ngeyydhlhzua[/link], http://oxzumzwcmfyw.com/
Isabel Marant sneake
poniedziałek, 27 maj 2013r.
There\'s noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain good points in features also. Isabel Marant sneakers
mulberry outlet
wtorek, 04 czerwiec 2013r.
Most commercial vacuum cleaners utilize two motors, one running the beater brush and the other running the suction fan or fans. These types of vacuums also utilize that latest technologies by using circuit boards to distribute the power to the vacuums two motors only when needed. On some newer commercial vacuum cleaners when the suction wand is used the beater brush motor will turn off or divert extra power for suction utilizing the entire motor potential of the vacuum cleaner.Wet dry vacuums work on the same vacuum suction principal but extra safeguards must be put in place so that water does not come in contact with any electrical components or the motor. mulberry outlet
gucci outlet online
wtorek, 11 czerwiec 2013r.
To keep lace looking appropriate in the office, source garments with lace trimming at the collar or sleeves and add a sharp jacket to counteract the sweetness.3. Add some purpleThis regal hue is set to be everywhere this season so inject some brightness into your working world. Purple shades look best teamed with neutral shades, so keep the rest of your outfit (and your make-up) toned down. gucci outlet online
homes
środa, 21 maj 2014r.
This info Rumble Pack do Nintendo 64 - wideo-recenzja (unbxoing) przystawki do N64 zapewniającej wibracje | Onlygames.pl is invaluable. Where can I find out more? homes
home
piątek, 23 maj 2014r.
That in fact a pleasant YouTube movie described in this post Rumble Pack do Nintendo 64 - wideo-recenzja (unbxoing) przystawki do N64 zapewniającej wibracje | Onlygames.pl concerning how to write a paragraph, thus i got clear idea from here. home
bag
sobota, 24 maj 2014r.
Hello to all, the contents present at this site Rumble Pack do Nintendo 64 - wideo-recenzja (unbxoing) przystawki do N64 zapewniającej wibracje | Onlygames.pl are in fact amazing for people experience, well, keep up the nice work fellows. bag
bag
sobota, 24 maj 2014r.
Hello, its good post Rumble Pack do Nintendo 64 - wideo-recenzja (unbxoing) przystawki do N64 zapewniającej wibracje | Onlygames.plon the topic of media print, we all know media is a fantastic source of facts. bag
Ronaldoa
czwartek, 01 styczeń 2015r.
hi all - http://www.onlinecigarettestoreus.com/

UID: 1747
Okładka/art:
Tytuł:
Rumble Pack do Nintendo 64
Developer: -
Gatunek: -
Data wydania:
EUR:
USA:
JAP:
Poziom trudności:
-
       

Strony zaprzyjaźnione

- ZOBACZ TUTAJ              
Kana³ RSS
Materiały zawarte w serwisie onlygames.pl są objęte prawem autorskim i nie mogą byćw całości
lub we fragmentach kopiowane, powielane oraz rozprowadzanie bez zgody ich autorów!