Onlygames.pl | Serwis Konsolowy, recenzje gier, konsole | PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP, 3DS, DS, PS2, strona o konsolach

------------------------------------
Kanał OnlyGamespl na YouTube:

Zdjęć w galerii: 13943
Liczba wiadomości: 8393
Liczba artykułów: 1799
Poznań Game Arena 2016 & Warsaw Games Week 2016 - wideo-relacja z imprez | Przedstawiamy Wam wideo-relację z dwóch najważniejszych tegorocznych imprez growych. Sprawdźcie koniecznie.
Uncharted 4: Kres Złodzieja - recenzja [PS4] Murawany kandydat do tytułu "Gry Roku 2016"? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Castlevania: Symphony of the Night - Strefa Retro [PSone, Sega Saturn] Kiedyś niedoceniona, a po latach uznana za jedną z najlepszych produkcji 32-bitowej ery. Czy słusznie?
Nintendo Wii - poradnik kolekcjonera | W kolejnym "Poradniku kolekcjonera" gościmy Nintendo Wii. Kompletny poradnik opisujący Wam który model konsoli wybrać i jakimi akcesoriami warto się zainteresować.
PES 2017 - recenzja [PS4, Xbox One] Czy tegoroczna edycja Pro Evolution Soccer wróciła wreszcie w pełni na właściwe tory? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Game Boy Advance - poradnik kolekcjonera | Który model konsoli jest najlepszy? Jakich gier szukać? Na te i inne pytania dotyczące GBA odpowiadamy w kolejnym poradniku.
PlayStation 4 PRO - recenzja [PS4] Przed Wami szczegółowy test PS4 PRO - najnowszej konsoli Sony. Warto kupić? Czy warto przesiąść się ze starej PS4? I jak moc PS4 Pro przekłada się na gry?
PlayStation 4 PRO - unboxing | Rozpakowanie nowiutkiego zestawu z PS4 PRO (konsola debiutowała w naszym kraju 10 listopada). Zobaczcie jak prezentuje się sprzęt (wg Sony) dla "profesjonalnych" (?) graczy...
Need for Speed (2015) - recenzja PCPlayStation 4Xbox One

Przed Wami recenzja Need for Speed. Najnowsza produkcja Electronic Arts ukazała się na PS4, Xboxa One i PC. Została nazwana po prostu "Need for Speed", mając być restartem całej serii. Po latach jednak będziemy jej szukać wpisując zapewne "NFS 2015".

Za tę odsłonę serii odpowiada zespół Ghost Games, którego trzon stanowią byli pracownicy Criterion Games oraz ludzie mający na swoim koncie wiele innych wyścigów (Flatout, Burnout, Split/Second itd). [Baron Ski]

 

 

5
Oryginalność
Miał to być restart serii, a nowości tu jak na lekarstwo...
9
Grafika
Jedne z najładniejszych wyścigów, w jakie można obecnie zagrać. Jedyny mały minus to animacja gubiąca od święta kilka klatek. Gra i tak jednak wywołuje świetne wrażenie.
8
Dźwięk
Irytująca gra aktorów w filmikach pomiędzy misjami, ale cała reszta może się podobać. Plus za bardzo dobry (i obszerny) soundtrack.
7
Grywalność
Jeździ się bardzo przyjemnie, tyle tylko, że widzieliśmy już to setki razy. Nagana należy się za "always online" i brak możliwości wciśnięcia pauzy podczas rozgrywki.
8
Źywotność
12-13 godzin na podstawowy wątek i mniej więcej 8h więcej, jeśli chcielibyście zaliczyć ten tytuł na 100% (włącznie z wbiciem Platyny).
7
Ocena końcowa
Najnowszy NFS nie zachwyca, ale nie schodzi też poniżej pewnego, niezłego poziomu. To mainstreamowa gra, która powinna zadowolić zwłaszcza tych, którzy swoje konsole/PCy włączają od święta.

Jak oceniamy? Wyjaśnienie naszego systemu ocen tutaj.

Strona artykułu: [1]        
Dodaj komentarz
do tego artykułu
Komentarzy: 10
Twój kod:
(Przepisz w odpowiednie pole)
Nick*:
E-mail:
Kod*:
Treść*:
* - pola wymagane.
100% real jordans fo
poniedziałek, 23 kwiecie? 2018r.
I am commenting to let you know of the nice experience my cousin's girl found reading through yuor web blog. She came to understand lots of details, including what it is like to possess an ideal giving heart to let other individuals quite simply comprehend certain advanced issues. You truly exceeded our own expectations. I appreciate you for supplying the important, safe, explanatory and even cool thoughts on your topic to Janet. 100% real jordans for cheap [url=http://www.jordansforcheap.us.com]100% real jordans for cheap[/url]
d rose shoes
wtorek, 24 kwiecie? 2018r.
Thank you a lot for giving everyone an extraordinarily special chance to read from this blog. It's always very amazing and also jam-packed with a great time for me personally and my office acquaintances to visit the blog not less than 3 times in 7 days to study the new secrets you will have. And definitely, we're at all times motivated concerning the staggering creative concepts served by you. Certain two ideas in this posting are essentially the most suitable we've had. d rose shoes
burberry outlet
środa, 25 kwiecie? 2018r.
I actually wanted to write a small note to be able to thank you for all the lovely points you are giving at this website. My incredibly long internet investigation has now been paid with reputable tips to share with my visitors. I would declare that we readers are truly fortunate to be in a fabulous community with very many lovely individuals with beneficial opinions. I feel pretty blessed to have seen the weblog and look forward to really more thrilling moments reading here. Thanks once more for a lot of things. burberry outlet
yeezy boost
czwartek, 26 kwiecie? 2018r.
I and also my friends were found to be checking the great tips located on your web page and then all of a sudden got a horrible suspicion I had not thanked the site owner for those secrets. Most of the women happened to be as a consequence thrilled to see them and now have absolutely been having fun with those things. I appreciate you for really being well kind and then for going for variety of cool things millions of individuals are really desperate to learn about. My very own sincere regret for not expressing appreciation to you sooner. yeezy boost
yeezy
sobota, 28 kwiecie? 2018r.
I'm commenting to let you be aware of what a excellent encounter my friend's daughter experienced studying the blog. She figured out plenty of issues, not to mention how it is like to have an ideal giving nature to make many others without problems have an understanding of chosen very confusing subject matter. You truly surpassed readers' expected results. Many thanks for giving those informative, healthy, edifying and cool tips on the topic to Evelyn. yeezy
nike air zoom
poniedziałek, 30 kwiecie? 2018r.
I intended to create you one little remark to be able to thank you very much once again on the gorgeous thoughts you've shown in this article. It was quite incredibly open-handed of people like you in giving unreservedly exactly what a number of people could have offered for an e-book to generate some profit on their own, particularly given that you might well have tried it in the event you desired. The points as well acted to provide a great way to be certain that the rest have the identical interest similar to mine to realize somewhat more on the subject of this issue. I am certain there are millions of more enjoyable periods ahead for many who looked at your blog. nike air zoom
oakley sunglasses
czwartek, 03 maj 2018r.
I wanted to write you this tiny word so as to give many thanks yet again with the magnificent principles you have contributed on this website. This has been quite pretty generous with people like you to offer easily precisely what many of us could have made available for an e-book in making some dough for their own end, certainly considering the fact that you might well have tried it if you desired. These ideas additionally served to become a easy way to know that other people have the identical dream similar to my personal own to understand a lot more concerning this issue. Certainly there are lots of more fun occasions ahead for those who check out your blog post. oakley sunglasses
huarache shoes
piątek, 04 maj 2018r.
I precisely wished to thank you so much once again. I am not sure the things I could possibly have handled in the absence of these thoughts discussed by you on such a theme. It was actually a alarming situation in my position, nevertheless spending time with a new professional manner you processed that made me to cry for gladness. I will be grateful for this information and thus believe you find out what a powerful job that you are carrying out educating men and women all through your webpage. I know that you've never encountered all of us. huarache shoes
stan smith adidas su
wtorek, 07 sierpie? 2018r.
black darren mcfadden mens elite 20 nike nfl jersey home oakland raiders autographed nike231464 nike seattle seahawks blank fanatical version nfl jerseys 007 veste chtaine gambell leather and homme shearling parajumpers nike air max 97 mens shoes black white on sale casquette nba casquette new york knicks men womens nike air max 90 prm white grey red air jordan aj11 11 basketball womens high heiress red perfect nike air presto on feet nov03095 nike cortez women leather shoes black white chaussure basket nike hater snapback kepsar 141 parajumpers kodiak veste femmes sable steelers 36 jerome bettis black super bowl xlv stitched nfl jersey 1871 beats by dre michael jackson studio limited edition 153 adidas mens soccer copa mundial leather fg cleats 015110 shoes best adidas stan smith womens deals xinging179 collezione nike air max 90 donna a buon mercato ordina max04 cheap monster beats headphones vendita online nike air max tavas donna scarpe popolari italy max02 cheap women nike air max 90 black pink white shoes stan smith adidas suede grey 1388
grey nike free run 3
środa, 05 wrzesie? 2018r.
adidas nmd r1 mesh tripler white s79166 trainers outlet nike free 50 2014 womens shoes fluorescence green black adidas diesel shoes stan smith 397 tape black cool black grey pink womens sail shoes nike air max 1 premium real nike mayfly lite se running blue fluorescent green 881196 400 air jordan 5 white green black shoes parajumpers long manteau de femmes sable beats solo hd edition limitee violet a or diamant soldes adidas zx 700 lovers black and red adidas zx 700 mens nike free 3.0 v5 womens suede purple white running shoes hot sale adidas superstar mens black pi135 adidas galaxy elite adizero 3d cushion mens running shoes black red nike air vapormax flyknit real max womens 942843 104 36 39 ecouteurs beats powerbeats colts 87 reggie wayne red 2010 pro bowl stitched nfl jersey cheap nike air max 90 hyperfuse womens sale mood09 2013 on sale air max 90 current vt lsr mens shoes black white grey black white men super a nike air jordan 3 shoes air jordan slipper aj 24567 black grey kobe 8 system 1628 grey nike free run 3.0

UID: 2331
Okładka/art:
Tytuł:
Need for Speed - recenzja
Developer: Ghost Games
Gatunek: wyścigi
Data wydania:
EUR: 05/11/2015
USA: 03/11/2015
JAP: 12/11/2015
Poziom trudności:
niski (2/5)
       

Strony zaprzyjaźnione

- ZOBACZ TUTAJ              
Kana³ RSS
Materiały zawarte w serwisie onlygames.pl są objęte prawem autorskim i nie mogą być w całości
lub we fragmentach kopiowane, powielane oraz rozprowadzanie bez zgody ich autorów!