Onlygames.pl | Serwis Konsolowy, recenzje gier, konsole | PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP, 3DS, DS, PS2, strona o konsolach

------------------------------------
Kanał OnlyGamespl na YouTube:

Zdjęć w galerii: 14033
Liczba wiadomości: 8393
Liczba artykułów: 1800
Poznań Game Arena 2016 & Warsaw Games Week 2016 - wideo-relacja z imprez | Przedstawiamy Wam wideo-relację z dwóch najważniejszych tegorocznych imprez growych. Sprawdźcie koniecznie.
Uncharted 4: Kres Złodzieja - recenzja [PS4] Murawany kandydat do tytułu "Gry Roku 2016"? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Castlevania: Symphony of the Night - Strefa Retro [PSone, Sega Saturn] Kiedyś niedoceniona, a po latach uznana za jedną z najlepszych produkcji 32-bitowej ery. Czy słusznie?
Nintendo Wii - poradnik kolekcjonera | W kolejnym "Poradniku kolekcjonera" gościmy Nintendo Wii. Kompletny poradnik opisujący Wam który model konsoli wybrać i jakimi akcesoriami warto się zainteresować.
PES 2017 - recenzja [PS4, Xbox One] Czy tegoroczna edycja Pro Evolution Soccer wróciła wreszcie w pełni na właściwe tory? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Game Boy Advance - poradnik kolekcjonera | Który model konsoli jest najlepszy? Jakich gier szukać? Na te i inne pytania dotyczące GBA odpowiadamy w kolejnym poradniku.
PlayStation 4 PRO - recenzja [PS4] Przed Wami szczegółowy test PS4 PRO - najnowszej konsoli Sony. Warto kupić? Czy warto przesiąść się ze starej PS4? I jak moc PS4 Pro przekłada się na gry?
PlayStation 4 PRO - unboxing | Rozpakowanie nowiutkiego zestawu z PS4 PRO (konsola debiutowała w naszym kraju 10 listopada). Zobaczcie jak prezentuje się sprzęt (wg Sony) dla "profesjonalnych" (?) graczy...
Kirby and the Rainbow Paintbrush - recenzja Wii U

[22.01.2016] Przed Wami recenzja Kirby and the Rainbow Paintbrush (w USA gra ukazała się pod nazwą Kirby and the Rainbow Curse). To niby platformówka, ale z niekonwencjonalnym systemem sterowania - Kirby'emu drogę wyznaczamy rysując ścieżki na GamePadzie przy pomocy stylusa. Więcej w samej recenzji. [Baron Ski]

 

 

8
Oryginalność
Mamy do czynienia z rozwinięciem idei znanej już z DS-a, ale na konsolach stacjonarnych to mimo wszystko nowość.
9
Grafika
Piękna,
7
Dźwięk
Infantylne utwory nie każdemu przypadną do gustu, ale moim zdaniem trzymają poziom.
7
Grywalność
Na początku wydaje się, że mamy tu do czynienia z płytką rozgrywką, jednak im dłużej się gra, tym więcej głębii można tu dostrzec.
4
Źywotność
Gra jest niestety króciutka - można ją ukończyć w czasie ponizej pięciu godzin. Nie brakuje tu wprawdzie sekretów do znalezienia, ale nie zmienia to faktu, że światów powinno być więcej.
7
Ocena końcowa
Bardzo dobry tytuł, idealny dla tych, którzy włączają konsolę na pół godziny. Dla mnie to miłe zaskoczenie - z pozoru płytka gra w rzeczywistości okazuje się przyjemną produkcją dla każdego.

Jak oceniamy? Wyjaśnienie naszego systemu ocen tutaj.

Strona artykułu: [1]        
Dodaj komentarz
do tego artykułu
Komentarzy: 8
Twój kod:
(Przepisz w odpowiednie pole)
Nick*:
E-mail:
Kod*:
Treść*:
* - pola wymagane.
seo
czwartek, 01 grudzień 2016r.
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there\'s even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That\'s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin seo http://www.SEORankingLinks.us/
Michael Kors Logo Si
piątek, 27 kwiecie? 2018r.
I have to get across my passion for your generosity in support of those people that require help on this particular study. Your personal dedication to passing the message throughout had been pretty effective and has really permitted workers like me to achieve their ambitions. Your entire insightful useful information implies a whole lot to me and extremely more to my peers. Warm regards; from each one of us. [url=http://www.michaelkors-outletstore.us.com/michael-kors-logo-signature-large-blue-wallets-p-3641.html]Michael Kors Logo Signature Large Blue Wallets[/url]
adidas gazelle
sobota, 28 kwiecie? 2018r.
I happen to be commenting to let you understand what a notable discovery my princess developed viewing your blog. She realized several pieces, which included what it is like to possess an ideal helping style to let a number of people with ease completely grasp selected hard to do matters. You really exceeded readers' expectations. Thank you for showing those warm and helpful, dependable, informative and also unique tips about your topic to Janet. adidas gazelle
longchamp
niedziela, 29 kwiecie? 2018r.
I'm also commenting to let you be aware of of the fabulous encounter my daughter gained studying your blog. She discovered plenty of details, with the inclusion of what it is like to possess an awesome coaching spirit to make certain people completely have an understanding of a number of extremely tough subject areas. You actually exceeded readers' expectations. Thank you for coming up with the invaluable, trustworthy, educational as well as unique thoughts on your topic to Sandra. longchamp
Adidas NMD x GC Clot
wtorek, 01 maj 2018r.
I wanted to create you the tiny word to be able to say thanks as before just for the pretty solutions you have contributed on this page. It has been shockingly generous of people like you to give extensively just what many individuals might have distributed for an electronic book to earn some profit for their own end, notably now that you might have done it in case you decided. These good ideas as well served as a great way to comprehend some people have a similar zeal just like my personal own to understand a good deal more in respect of this issue. I believe there are many more pleasant periods in the future for individuals who find out your blog post. Adidas NMD x GC Cloth Black
kevin durant shoes
wtorek, 01 maj 2018r.
I just wanted to write a quick remark in order to appreciate you for these lovely tips and hints you are writing at this website. My time-consuming internet investigation has finally been paid with pleasant know-how to go over with my friends and classmates. I 'd assert that we visitors are really endowed to live in a very good community with so many lovely professionals with insightful tips. I feel very grateful to have come across your webpages and look forward to many more excellent times reading here. Thanks once again for a lot of things. kevin durant shoes
nike free 5.0 2 wome
wtorek, 21 sierpie? 2018r.
obey snapback adidas stan smith primeknit light grey 282 big discount nike air max thea womens white online store mood376 black gabe jackson womens elite 66 nike nfl home oakland raiders jersey nike230590 adidas gazelle donna nike philadelphia eagles 91 fletcher cox white elite nike nfl jerseys cheap mens nike air max command authentic p2f8c65m salomon uk s lab sense black red shoes black golden high quality men nike air jordan 7 shoes nike air max tn i shoes black deepskyblue white mens womens 36 39 nike flyknit lunar3 real 3 698182 404 veste olive arches homme midseason parajumpers adidas football shoes adidas samba nike air max 90 women grey purple pink sport shoes adidas superstar ii jeans beige adidas superstar amazon kids branson down jackets moncler black air jordan aj4 4 basketball womens retro gs linen 487724 118 white nike roshe one br unisex gray white prodotto caldo ultime scarpe adidas superstar donna fiori outlet originals23 nike air max tn tuned requin homme chaussures nike baskets pas cher pour noir vert nike free 5.0 2 womens shoes watermelon red black
2014 beats by dre st
piątek, 24 sierpie? 2018r.
nfl snapback kepsar 332 authentic asics outlet online asics mens gel nimbus 14 green bl prezzo completo adidas gazelle uomo scarpe outlet ag 06 nike free 4.0 v3 shoes women sky blue black magenta virgil abloh x off white nike benassi slide jdi print slipper ow black blue 312618 011 nice air jordan 3.5 midnight white black red shoes 4 womens 3 wall air jordan game royal 408452 006 36 40 mens nike air max 899473 402 nikelab vapormax flyknit grey purple 2015 nike air yeezy ii 2 sp max 90 the devil series trainers velcro all white yellow 481 vendita online nike air max 2017 donna scarpe popolari italy max05 collezione nike air max 90 donna a buon mercato ordina max43 nike womens air force 1 07 low shoes 145 nike air max 90 premium chaussures nike pas cher pour terra rouge dark femme pewter beats by dre wireless uk giants 90 jason pierre paul lights out black stitched nfl jersey nike air max thea nike air max thea womens white nike zoom hyperchaos tb basketball shoes for men in 82397 red black critical men crack nike air jordan 5 shoes air jordan aj4 4 basketball mens blue christian pompe neo louboutin mars 45mm noir fluorescent 2014 beats by dre studio wireless bluetooth rose headphones

UID: 1740
Okładka/art:
Tytuł:
Kirby and the Rainbow Paintbrush - recenzja
Developer: HAL Labs
Gatunek: platformówka (?)
Data wydania:
EUR: 08/05/2015
USA: 20/02/2015
JAP: 22/01/2015
Poziom trudności:
b.niski (1/5)
       

Strony zaprzyjaźnione

- ZOBACZ TUTAJ              
Kana³ RSS
Materiały zawarte w serwisie onlygames.pl są objęte prawem autorskim i nie mogą być w całości
lub we fragmentach kopiowane, powielane oraz rozprowadzanie bez zgody ich autorów!