Onlygames.pl | Serwis Konsolowy, recenzje gier, konsole | PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP, 3DS, DS, PS2, strona o konsolach

------------------------------------
Kana OnlyGamespl na YouTube:

Zdjęć w galerii: 13936
Ilo wiadomości: 8315
Ilo artykułw: 1798
Pozna Game Arena 2016 & Warsaw Games Week 2016 - wideo-relacja z imprez | Przedstawiamy Wam wideo-relację z dwóch najwaniejszych tegorocznych imprez growych. Sprawdźcie koniecznie.
Uncharted 4: Kres Złodzieja - recenzja [PS4] Murawany kandydat do tytułu "Gry Roku 2016"? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Castlevania: Symphony of the Night - Strefa Retro [PSone, Sega Saturn] Kiedyś niedoceniona, a po latach uznana za jedną z najlepszych produkcji 32-bitowej ery. Czy słusznie?
Nintendo Wii - poradnik kolekcjonera | W kolejnym "Poradniku kolekcjonera" gościmy Nintendo Wii. Kompletny poradnik opisujący Wam który model konsoli wybrać i jakimi akcesoriami warto się zainteresować.
PES 2017 - recenzja [PS4, Xbox One] Czy tegoroczna edycja Pro Evolution Soccer wróciła wreszcie w pełni na właściwe tory? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Game Boy Advance - poradnik kolekcjonera | Który model konsoli jest najlepszy? Jakich gier szukać? Na te i inne pytania dotyczące GBA odpowiadamy w kolejnym poradniku.
PlayStation 4 PRO - recenzja [PS4] Przed Wami szczegółowy test PS4 PRO - najnowszej konsoli Sony. Warto kupić? Czy warto przesiąść się ze starej PS4? I jak moc PS4 Pro przekłada się na gry?
PlayStation 4 PRO - unboxing | Rozpakowanie nowiutkiego zestawu z PS4 PRO (konsola debiutowała w naszym kraju 10 listopada). Zobaczcie jak prezentuje się sprzęt (wg Sony) dla "profesjonalnych" (?) graczy...
Killzone 2 - recenzja PlayStation 3

Wielkie, bardzo oczekiwane produkcje mają z reguły bardzo trudne zadanie. Im dłużej gracze wypatrują dany tytuł, tym bardziej ich oczekiwania rosną. Killzone 2 to pozycja, której autorzy sami dołożyli sobie do pieca. Na E3 2005 wypuścili filmik, który miał niby prezentować ich tytuł w akcji. Szybko okazało się, że był to tylko render, a pokazany materiał miał obrazować to, do czego twórcy dążą i jak ich gra będzie wyglądać w przyszłości. Od tamtej pory przylepiła im się łatka, którą oderwać mogą tylko w jeden sposób - gdy finalna wersja sprosta wygórowanym oczekiwaniom. Killzone 2 ma wprawdzie mieć swoją europejską premierę 25 lutego, ale review code dotarł do nas dużo szybciej. Moim zdaniem pokazuje to także, iż najnowszy hit od Guerilla Games gotowy był już wcześniej, jednak koncern Sony nie chciał pchać się z nim w najgorętszy okres przedświąteczny.



Tym razem nie wcielasz się w Jana Templara, który był bohaterem zarówno pierwszej części, jak i Killzone: Liberation (wydanego na PSP). Wcale nie trzeba znać na pamięć poprzednich odsłon serii, by w „dwójce" móc się odnaleźć - na początku wydarzenia z prequelów są streszczane, więc nikt nie powinien narzekać na nieznajomość realiów. Oczywiście fani poprzednich shooterów od Guerilla Games odnajdą powiązania z wcześniejszymi częściami, więc każdy będzie usatysfakcjonowany. Głównym bohaterem jest Sev, członek Alpha Squad. Dowódcą rzeczonego czteroosobowego oddziału jest Rico (możesz pamiętać go z "jedynki" i Liberation), a pozostali to Garza i Natko. Akcja rozgrywa się po wydarzeniach z handheldowego Killzone: Liberation - oddziały ISA mają dość już odpierania ataków Helghan i postanawiają sami wyruszyć na planetę wroga, by pojmać jego przywódcę. Opowiadana fabuła może i nie jest powalająca czy innowacyjna, ale stanowi wystarczający pretekst, by z zaciekawieniem przebijać się przez kolejne poziomy. Pod koniec zaczyna nawet być interesująco, choć początek - pod względem przedstawianej historii - jest średnio ciekawy.



Nie da się ukryć, że na drugą część Killzone wszyscy czekali z jednego powodu - miał być to tytuł, który ukaże w pełni moc PlayStation 3. Trailer z E3 wszystkim narobił smaku, a developer postawił sobie za punkt honoru, że finalna wersja dorówna jakości, jaką zaprezentował render z 2005 roku. Ustalmy jednak jedno - o ile w 2005 roku wspomniany trailerek rzeczywiście wszystkich zgniótł, tak trzy lata później AŻ TAK wielkiego wrażenia już nie robi. Nie zapominajmy o tym, że trzy lata to w branży gier bardzo dużo. Zdążyły w międzyczasie ukazać się majstersztyki graficzne pokroju Crysis czy choćby Gears of War 2, więc poprzeczka bardzo wysoko poleciała w górę. Czy pełna wersja Killzone 2 spełniła więc oczekiwania? Z przyjemnością donoszę, że tak, jak najbardziej! Mało tego, scena lądowania krążownika z żołnierzami ISA prezentuje się jeszcze okazalej niż na (nie)sławnym renderze, czemu dowiedziono prezentując specjalne porównania screenshotów, które pojawiły się jakiś czas temu w Internecie. Ten tytuł rzeczywiście pod względem oprawy graficznej pod pewnymi względami ustanawia nowe standardy, choć nie da się ukryć, że nie „gniecie" już tak jak kilka lat temu. Wysoka jakość shootera od Guerilla Games to zasługa nie tyle bardzo skomplikowanych poziomów, co raczej świetnego designu oraz dużej ilości sztuczek graficznych, jakie zaserwowali twórcy. Zastosowanie odpowiednich barw, rewelacyjne oddanie broni (żaden FPS nie ma tak szczegółowo przedstawionych giwer, zapewniam!), super wykonani przeciwnicy oraz płynna animacja - to wszystko tworzy obraz, który trudno zapomnieć. Rewelacyjnie prezentuje się też destrukcja otoczenia. Autorzy postarali się pod tym względem, bo zniszczyć da się tu bardzo wiele rzeczy - filary, drewniane kratki, butelki walające się po stołach... Można urządzić sobie prawdziwą zadymę. Niektórzy pewnie nawet tego nie zauważą, ale inni będą płakać ze szczęścia widząc co się wyprawia na ekranie. Całość pędzi w 720p i 30 klatkach na sekundę. Sony obiecywało więcej w początkach żywota PS3? Mieliśmy dostać największe hity 1080p i 120 klatkach? Ok, nie będę się czepiał - i tak jest wspaniale.



Wszystkie levele zostały opracowane świetnie, są odpowiednio zróżnicowane, a przy tym posiadają przede wszystkim rewelacyjny design (podobnie zresztą jak postacie Helhan, którzy wreszcie zyskali na różnorodności). Autorzy postarali się o odpowiednie zróżnicowanie lokacji, dzięki czemu nikogo nie powinno dopaść uczucie nudy. Jest sporo przebijania się przez ciasne pomieszczenia, ale są też i wielkie, otwarte przestrzenie. Są questy, w których trzeba nacierać na stanowiska okupywane przez siły wroga, jest bronienie dopiero co zdobytych miejscówek, klasyczna eskorta, czy nawet sekcje, w których można zasiąść za sterami pojazdów (vide świetnie oddane futurystyczne czołgi). Na otwartych terenach, gdzie ze wszystkich stron nacierają dziesiątki jednostek, można autentycznie zrobić wielkie oczy z wrażenia. Momentami dzieje się tu tak dużo, a budowle są tak świetnie skonstruowane, że po prostu nie można się skupić na samej jatce - aż prosi się, by na chwilę przystanąć i podziwiać te wszystkie wspaniałości. Na szczęście gra jest płynna, nie chrupie, o co prawdę mówiąc trochę się obawiałem.



Oprawa nie jest oczywiście idealna. Czasami da się dostrzec cienie w niskiej rozdzielczości, a gracze szukający dziury w całym mogą przyczepić się do efektu ognia czy średnio zrobionych wybuchów, ale są to tak naprawdę drobnostki, które nie mają wpływu na odbiór gry. Prawda jest jedna - dostaliśmy jeden z najpiękniejszych tytułów na rynku, który pod wieloma względami wyznacza nowe standardy. Jeśli chciałbyś zapytać, czy jest to nowa jakość, która zjada wszystko, co do tej pory wyszło, odpowiem... nie. Jakiegoś ogromnego szoku nie doznałem. Nie wiem, może zbyt wiele widziałem, ale nie mam wątpliwości, że jeśli masz za sobą największe hity 2008 roku, również nie klękniesz przed wykonaniem najnowszej produkcji Guerilla Games. Niemniej bez żadnych wątpliwości można się oprawą graficzną Killzone 2 zachwycać. Jest to po prostu pod tym względem topowa produkcja jak na ten czas.



Strona artykuu: [1]  [2]  [3]  [4]  
Dodaj komentarz
do tego artykułu
Komentarzy: 77
Twj kod:
(Przepisz w odpowiednie pole)
Nick*:
E-mail:
Kod*:
Tre*:
* - pola wymagane.
Piotrek
poniedziałek, 09 luty 2009r.
Widać że gra zapowiada się bardzo zacnie. Mam tylko jedną wątpliwość - 3 lata nad tym pracowali i tylko 8 godzin grania w singlu? To nad czym oni do cholery siedzieli tyle czasu? Spodziewałem się trochę dłuższej kampanii.
Vivi
poniedziałek, 09 luty 2009r.
Jak to nad czym? Nad grafiką? Głowili sie i troili żeby się nie zbłaźnić bo byłoby to wielkie sepuku dla sony. Szacunek że im się przynajmniej udało bo grafa rządzi.
Darek
poniedziałek, 09 luty 2009r.
Recenzja narobiła mi smaku. Nie moge doczekac sie już na 25 lutego! :)
binio
poniedziałek, 09 luty 2009r.
taki szmat czasu przynosi oczekiwane rezultaty to chyba dobrze :) to już druga pozycja warta uwagi na ps3 oby więcej i w krótszym czasie takich perełek bo jedna gra na rok to trochę mało do walki z miażdżącą konkurencją
elementone1
poniedziałek, 09 luty 2009r.
Ze co binio co ty pleciesz!! wez ty się zastanów jedna na rok buhaha masz za chwile wychodzi YAKUZA3 UNCHARTED2 HEAVY RAIN i ty to nazywasz mało perwłek! to na twoja konsole zgadzam sie jest więcej ale to zupełne przeciętniaki większość to żenada więc możesz troche się ogarnąć. Co do killzone2 to tak jak mówiłem Kozak i jeszcze raz Kozak a jak wiadomo multiplayer jest najwaznejszy a K2 ma najlepszy multi który niszczy ten z gersów taka jest prawda pozdr
elementone1
poniedziałek, 09 luty 2009r.
Panowie dzwięk w 7.1 można spokojnie ocenić na 10 jest super dalej , grywalność minimum 9.5 majstersztyk jak diabli.Źywotność przecież to multi jest nieśmiertelne 10. grafika mocna 10 jedynie oryginalność na 9 bo to przeciez fps panowie akcja akcja i jeszcze raz akcja i spokojnie można tej grze dac 9.8 takie jest moje zdanie pzdr
Vamp
poniedziałek, 09 luty 2009r.
Recenzja świetna na wysokim poziomie, nic dodać i nic ująć.Ocena końcowa też jest nieźle wyważona,bo rewolucji nie ma,ale Killzone 2 widać,że jest świetnym FPS-sem.Po prostu, nie ma się do czego przyczepić.8 godzin singlu to jest raczej norma,bo inne gry też nie powalają swoją długością na kolana.A te 3 lata to pewnie poświecili na grafikę ,dopieszczeniem wszystkim elementów i zapięciu wszystkiego na ostatni guzik.
bogaty
poniedziałek, 09 luty 2009r.
Ze co binio co ty pleciesz!! wez ty się zastanów jedna na rok buhaha masz za chwile wychodzi YAKUZA3 UNCHARTED2 HEAVY RAIN.Według ciebie Yakuza 3 i render heavy rain to są dobre gry ? pff te gry nie sprawią ze Binio czy ja np polecimy do sklepu po ps3 no fuckin way.Teraz czekam na M$ który wytoczy ciężkie działa na sony.Może umowa z Valve i Half Life 3 to by namieszało troche :p
Radek
poniedziałek, 09 luty 2009r.
A Gearsy 2 dostały 9.5 pkt :-) Jak dla mnie K2 jest super tytułem ale brak co-opa mnie troche martwi :-( No i po przeczytaniu 3 recenzji wiem, że grafika jest bardzo dobra ale nie \"powalająca\" jak to zapowiadali, że pożre Gearsów czy inne tytuły z PC. Po prostu bardzo wysoki STANDARD jak na dzisiejsze czasy przystało. Fajnie że na PS3 jest już kilka zajebostych tytułów - więc dalej z uporem maniaka czekam na obniżkę do 799PLN ;-)
elementone1
poniedziałek, 09 luty 2009r.
przeciez grafika jest dużo lepsza w Killzone2 niz gersach2 chyba aż tak ślepi nie jesteście! a gersy to kolejna częśc z kolei i a graficznie ten sam poziom co jedynka gdzie killzone2 to pierwszy produkt od GG na konsole nowej generacji i trzeba przyznać że wygląda wspaniale i nie musze czytać recenzji żeby wiedzieć że grafika jest świetna a nawet rewelacyjna.
elementone1
poniedziałek, 09 luty 2009r.
@bogaty drogi kolego wyobraz sobie że własnie Yakuza3 i Heavy Rain to bankowe hity a jeżeli ty masz z tym problem to widocznie zazdrościsz stary,więc nie musze ci tłumaczyć o Uncharted2 gt5 czy gow3. No i te twoje działa buhaha no prosze cie nadzieja matką głupich jak zapewne słyszałeś,ale spoko słyszałem że pinaty2 i jakies gry ninja wychodzą na klocka pozdrawiam
bogaty
poniedziałek, 09 luty 2009r.
Ta hity tak jak wiekszosc gier na ps3 które sprzedawają sie w 1 mln sztuk gdzie na xie gry schodza po 4mln i wiecej, i co z tego ze piractwo jest na ps2 tez było a konsola odniosła suckces.Wiadomo ze na x\'a bedzie duzo dobrych gier MS zawsze siedzi cicho na początku roku.Naps3 o grach które wymieniłes mówiono juz od zeszłego roku.A pisząco tym ze KZ2 ma lepszą grafe od Gow 2 to chyba sie nie znasz jako całosc gow 2 zjada KZ2, który ma tylko ładne modele broni i postacie a otoczenie to szarobura tekstura.
trent
poniedziałek, 09 luty 2009r.
@bogaty>> Tekst roku. Co piłeś? GoW 2 ładniejszy od KZ2... Masz moje osobiste gratulacje.
Artix
poniedziałek, 09 luty 2009r.
Przy eksluzywnych produkcjach pojawiają się tak żenujące komentarze, że nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać...
Piotrek
poniedziałek, 09 luty 2009r.
O czym wy gadacie? Imo GoW2 i Killzone 2 mają grafe na podobnym megawysokim poziomie, może z minimalną przewagą K2. Ale nie jest to wielka różnica którą mogliby sie guerillasi szczycić. elementone mówisz o tytułach które sony zapowiada mniej więcej od 2007 roku. Podniecasz się że w tym roku może ukaże sie wreszcie GT5, ktore miało byc na dwa lata wczesniej? Spoko. Powiedz mi natomiast co NOWEGO ostatnio zapowiedzieli bo nie widze nie słysze. O Xboxa 360 się nie martw, bo zapewne na przełomie lutego/marca (bo chyba wtedy jest games developers conference o ile się nie myle) Microsoft wytoczy duże działa.
binio
poniedziałek, 09 luty 2009r.
dajcie się pocieszyć dzieciakowi przecież wreszcie ma w co zagrać :) co do tych pozostałych tytułów yakuza3 i h rain to akurat dla mnie nie grywalne tytuły a filmów interaktywnych wręcz nie znoszę :) Co innego dlc do fenomenalnej gta4 tu będzie się działo :) a o xbox360 martwić się nie trzeba bo wiemy jak zaczął się 2008 (rzekomy rok ps3rip) a jaką miazgę zrobił x :) co do grafiki kz2 jest dobra ale gears nie odbiega. Jak już ktoś wspomniał M$ nie przechwala się przedwcześnie swoimi hitami oni po prostu coś zapowiadają i tym zrywają czapki konkurencji a w tym roku tekken6 i ff13 resident5 powinien pozamiatać na takie perły wiara czeka nie zapominając o forza3 to będzie masakreitor. Ja od siebie życzę sonaskom tych mega gwiazd w tym roku.
elementone1
wtorek, 10 luty 2009r.
ojjj binio binio widze zazdrość w twych postach kolego,i juz nie mam sił tobie tłumaczyć że yakuza3 ani heavy rain to żadne tam interaktywne filmy ziomek! Jestes juz tak ograniczony przez klocka że nawet nie dopuszczasz do siebie takich myśli bo jak mozna mowić o yakuzie3 że to nic wiecej tylko film kurna stary a co do heavy rain to ja wiem ze cięzko jest ci uwierzyć w ta genialną grafike jak prezentuje i zapewniam cie to żadne tam film kolego a co do filmu to zgadza sie bedziesz miał nieodparte wrazenie ze grasz w filmie a to różnica,i daeuj sobie te dodatki do gta4 bo to cienizna tak jak i tekken6 czy rez5 które tez sa na PS3 oprucz tego mizernego dodatku do gta4!!! Tak więc panowie dwoicie sie i troicie a zarazem modliće o jakieś mega zapowiedzi ze strony M$ życze wam abyscie sie nierozczarowali bo jak wiadomo w życiu jest róznie i nic na to nie poradzicie pzdro. Killzone2 rządzi i to jest oczywiste
Moderator
wtorek, 10 luty 2009r.
Ja tylko pragnę przypomnieć, że jest to temat o Killzone 2. Darujcie sobie dyskusje na temat heavy rain i innych tytułów.
elementone1
wtorek, 10 luty 2009r.
Chciałem wam tylko powiedzieć że to demko które dostaliśmy od sony choć krótkie to ta gra tak wymiata że glowa boli,mozna w nia grac grac i jeszcze raz grac i za kazdym razem jest jeszcze lepsza zabawa,Boże a ta muzyka poprostu wgniata w fotel razem z ta genialna grafiką i efektami naprawde polecam wszystkim
Radek
wtorek, 10 luty 2009r.
Mam nadzieje, że w końcu PS3 będzie po 799zł - choć nie nastąpi to szybko. 2008 rok SONY zamknęło ze stratą 1 miliarda dolarów. Ten rok nie zapowiada się obiecująco dla calej branży IT więc oby SONY w ogóle przetrwało ten okres bo o M$ nie mo ci się martwić oni kasę zawsze mają ;-)
IceMan
wtorek, 10 luty 2009r.
Uspokojcie sie dziewczyny! Na moje K2 jest super ale na moje. Nie porownuje do GoW2 bo nie gralem ale szczerze pragne w to kiedys zagrac bo ogladanie filmikow to nie wszystko. A wracajac czekalem na ten tytul bardzo dawno i sie doczekalem i powiem ze gra jest super! Ale to FPS wiec niczego nowego nie widze ale jak na moje jest super. A tak w ogole to niektorzy tu chyba przesadzaja z tymi odwiecznymi klotniami. Elka1 jest po stronie PS3 a binio stoi twardo za tym ze to Xbox jest najlepszy wiec takie komenty sa bo sa i nic nie wnosza ani nie doradzaja wiec na moje w ogole tymi komentami sie nie przejmuje. Pzdr dla fanow tej serii Pzdr dla tych co maja X\'a. Jestem ciekaw kiedy takie klotnie sie skoncza
X
wtorek, 10 luty 2009r.
Ah casmirus(binio) na gierach też sie z ciebie śmieją ty tricku graficzny hehehe. Grałeś? Nie! Sam powtarzasz czasem, ze nikt u ciebie ps3 niema. Wpiszcie ludzie w google casmirus lub binio to zobaczycie jaki z niego asior hehehe
elementone1
środa, 11 luty 2009r.
A więc panowie chciałem yulko przyomniec że killzone 2 NIE zawiódl pomimo tak duzego haypu jaki zrobiono gra jest fenomenalna i nic a nic jej nie brakuje, i chciałem jeszcze dodać wątek odnosnie @binia króry jakiś casz temu śmiał sie i wychwalał że Killzone2 to totalna klapa bo on wie że gra jest cieńka i tyle!! Więc binio moj drogi, dla ciebie i kilku innych którzy się tu wypowiadaja obojętnie co by nie zrobiło sony to i tak zawsze bedzie dno,a ty ze swoimi komentami i tak idziesz w zaparte wiedząc że nie masz racji, kolego i koledzy przystopujcie troche ok bo na klocku świat sie nie kończy. pozdrawiam heya
Sergiusz
środa, 11 luty 2009r.
Dla ciebie z kolei wszystko co wychodzi na ps3 to ideał wiec też sie nie wypowiadaj bo to już sie robi nudne. Killzone to bardzo dobra gra, ok, ale nie rozwaliła wszystkich. Ot, PS3 dostała dobry exclusive do kolekcji. Pytam sie elementone po co sie ciagle powtarzasz. Już z 10 postów napisałeś o tym samym jaki to killzone jest genialny, zakończ już z łaski swojej bo jesteś jak jakaś katarynka. Najbardziej mnie bawi jak nie możesz posiaść się z zachwytu nad tym krótkim demem które sony wypuściło. Tak jak napisano w recenzji, początek nie powala ale gra się rozrkęca (taką też mam nadzieje), bo na początku to jakbym grał w gre sprzed 5 lat tylko w super grafie - wąskie korytarzyki, wielka liniowość (z drogi nie idzie w żaden sposób zboczyć), nic nowego w stosunku do innych fpsów (pytasz sie co bym chciał nowego? A popatrz na bioshock, on nie bez powodu zbierał oceny w okolicach dychy). Killzone to nie żaden przełom acz po prostu bardzo dobry tytuł w rewelacyjnej oprawie. Wcale sie nie dziwie tym którzy oceniają go np. na 8+/10, a widziałem także nizsze oceny gdzie zarzucano jedno: wtórność.
elementone1
środa, 11 luty 2009r.
buhahaha @Sergiusz mam ci tylko to do powiedzenia więc słuchaj kolego, a mianowicie bioshock to klapa ta gra jest poprostu lipna ale to jest tylko moje zdanie więc sie nie czepiaj ok.Nastepnie mówisz o demie które tak zachwalałem ,więc podaj mi demo które sie z nim równa!!!Gadasz że gra taka czy owaka juz z góry zakładasz że jest dobra i cię nie powala!!1 Stary nie zapominaj że killzone2 jest robiony na zupełnie nowym silniku a nie jak większośc fps i gier ciagnie na tym samym, tak wiec wyobraz sobie że to pierwsza gra stworzona własnie na nim, a jak cudownie wygląda i to nie jakies tam przechwałki z mojej strony lecz fakty stary FAKTY .Ta gra zamkneła usta wielu osobą bo jak nie miesiąc temu masa osub na forach pluło własnie na killzona2 a teraz sie mądrzą co to nie oni bo to bo tamto a tak naprawde niema soię do czego przyczepić rozumiesz o czym mówie!!??
elementone1
środa, 11 luty 2009r.
przepraszam i jeszcze jedno mówisz o wtórności!! a czy cod4 cod5 i każdy fps to nie wtórność stary!!! zastanów się co ty mówisz i czego oczekujesz od gier. Fps to jest akcja stary akcja akcja i jeszcze raz AKCJA oto własnie chodzi w fpsach a chłopaką z GG udało sie to fenomanalnie zrozum to!!
X
środa, 11 luty 2009r.
Ah casmirus(binio) na gierach też sie z ciebie śmieją ty tricku graficzny hehehe. Grałeś? Nie! Sam powtarzasz czasem, ze nikt u ciebie ps3 niema. Wpiszcie ludzie w google casmirus lub binio to zobaczycie jaki z niego asior hehehe
IceMan
środa, 11 luty 2009r.
Chcialem sie upewnic. Czy przypadkiem GoW2 z tego co wiem z X\'a wyciagnal prawie wszystko tak? A z tego co mi wiadomo to K2 wyciaga ok. 60% mocy konsoli a pomimo to jest lepsze niz GoW2 nie o wiele ale lepszy wiec widac ze na PS3 da sie robic o wiele ladniejsze gry niz na X\'a tylko po prostu nie umieja wie c gadanie ze Xbox jest o wiele lepszy tylko dlatego ze ludzie nie umieja prawie wcale wyciagnac mocy z PS3 tylko Exclusive\'y to pokazuja tak wiec binio zastanow sie co do PS3. Uncharted 2 ma wycisnac prawie wszystko ja w to mimo wszytko nie wierze i poczekamy znowu kilka miesiecy lub nawet dluzej az wyjdzie godny Exclusive ktory wycisnie wszystko bo GOW 3 na moje to tez nie bedzie. Pzdr wszystkim. Nie stoje tu za PS3 ale niektorzy pisza ze grafa nie jest jakas super a wyciska tylko 60% mocy a i tak jest ladniejsza niz w GoW2 ktora z X\'a wyciska prawie ze wszystko. Pzdr niech ci co maja X\'a przemysla to
Vamp
środa, 11 luty 2009r.
Niektórzy chyba mają wadę wzroku albo problemy ze zrozumieniem,że killzone 2 ma najładniejszą grafikę z dotychczasowych FPS-ów jaką można było ujrzeć na oczy.Grafika ta,nie jest jakiś skokiem o jedną generację do przodu ,ale można powiedzieć,że podwyższyła stawkę,gdzie takie Call of Duty 4 czy też Geras of war już tak nie powalają jak kiedyś.Killzone 2 nie tylko wprowadził nową jakąś graficzną,ale też na wysokim poziomie fizykę czy też animacje postaci i śmierci.Wiielu recenzjach można było przeczytać,że Killzone może też się poszczycić najlepszymi efektami cząsteczkowymi,gdzie miażdży inne gry w tym aspekcie.Zrozumcie kiedyś była era Call of Duty a teraz dużo prawdopodobne,że nastąpi era Killzone2.I pamiętajmy,że podobno killzone 2 wykorzystało tylko 60% mocy konsoli, i niezależnie co by to oznaczało te 60%,to prawdopodobnie z biegiem czasu będziemy mogli się spodziewać coraz lepszych gier na ps3 gdzie taki x360 już wykorzystał swój potencjał.
Jasot
środa, 11 luty 2009r.
Ludzie te całe gadki o wykorzystywaniu mocy PS3 w 60% to można między bajki włożyć, przypomnijcie sobie co Sony mówiło w przypadku Gran Turismo 3 o rzekomym wykorzystaniu 40% mocy PS2, a GT4 wyglądało praktycznie tak samo! Wracając do tematu Killzone 2 z tego co czytałem ładnie kopie zady, jak już będzie dostępne w sklepach to będzie trzeba do kumpla wpaść obadać co i jak:)
Vamp
środa, 11 luty 2009r.
Jasot - Wydaję mi się,że największy problem jest w samych programistach, którzy tworzą gry i idą na łatwiznę.W przypadku ps3 znajdą się perełki,które według mnie wykorzystają potencjał ps3 na maxa np taki God of War 3,Grant Turismo 5,Uncharted 2.Przypuszczam, że prawdopodobnie wyjdzie Killzone 3,Metal Gear Solid 5 i też będą wyciskać ostanie soki z konsoli.Ale teraz już mamy dobre tytuły na ps3 np Killzone 2,Metal Gear Solid 4,Little Big Planet,Uncharted, Motostrom...a przecież jeszcze przed nami Final Fantasy 13,Tekken 6 ;)
binio
środa, 11 luty 2009r.
\"/\"bioshock to klapa ta gra jest poprostu lipna\"/\" to wszystko tłumaczy elo. Teraz weź sobie to samo w stosunku do k2 bo żadnej rewelacji nie ma ani pod względem graficznym a tym bardziej gameplayu
X
środa, 11 luty 2009r.
Elka z bioshockiem sie z tobą za ch...nie zgodzę, apropo killzone to w pewnym stopniu masz racje,a slowa binia nie robią już na nikim wrażenia, ale nie wierzę, ze po demie byłeś w stanu stwierdzić to co czytam od ciebie. Czasem przesadzasz. Gdybyś napisał to po 25 lutego nie robił byś takiego szumu
elementone1
czwartek, 12 luty 2009r.
Ejejeje chlopaki sprawa wygląda tak ,każdy tu ma swoje zasady upodobania więc jednemu podoba sie to, a innemu tamto, wiec jak sie domyslacie bioshock wogóle mi nie podpasił a wam sie podoba no i git czyli dobrze .A teraz co do killzone2 to @X kolego lubie cie fajne posty piszesz ale zrozum że ja juz grałem w killzone i na targach GC , dostałem bete single jak i multi i za kazdym razem gra wygladała coraz lepiej dlatego tez jestem przekonany że wersja finalna będzie jeszcze lapsza rozumiesz !?? Ja sie tylko staram aby ludzie wkońcu przestali szczekać na sony jak i gry które się na nią ukazują .pzdro.
Sergiusz
czwartek, 12 luty 2009r.
elementone1 - bez komentarza. Takiego zaślepionego nieszczęśliwego fanboya jak ty to jeszcze nie widziałem. Porażka, autentycnie. I już mówiłem, skoncz się powtarzać - możesz pisać swoje zdanie ale piszesz 15 postów, z których 90% tych dennych zachwytów sie powtarza. x - też mam juz dość czytania w co drugim twoim poście, że binio to casmirus - ok, już to wiemy, zadowolony? Tylko co to ma do rzeczy? Iceman - tak, wierz w te swoje procenty. Swoją drogą K2 nie jest DUŻO lepszy graficznie niż GOW2 już nie koloryzuj. Można powiedzieć, że jest trochę lepszy choć pewnie znajdą się tacy co będą i to dyskutować. Dokładnie jak napisał niż Jasot - GT3 też miało wyciągać 30 czy 40% z PS2 a GT4 było tylko minimalnie lepsze (podobna sytuacja z GT1 i GT2). Tak naprawdę gry które wychodzą w drugim roku życia konsoli (Assassins Creed, GoW2, Killzone 2) wyciskają już z danej konsoli bardzo dużo. Iceman, najpierw powołujesz sie na żałosne procenty a potem piszesz że \"nie wierzysz\" że uncharted 2 wyciska wszystko. Heh, to bardzo ciekawe - w to co ci sprzyja (killzone 2) chętnie uwierzysz, ale już w uncharted 2 lepiej nie bo sie jeszcze okaże że z PS3 nie można już więcej wycisnąć ;]. Zabawne. Vamp - kolejny mający wiarę w procenty :D. Normalnie śmiać mi się z was chce ;]. cytat z elementone - \"bioshock to klapa, gra jest lipna\" ROTFL idź już lepiej sie przespać bo za długo siedzisz przed monitorem ;]. Natomiast co do twojego ostatniego postu - NIE KŁAM! Nie udostępniano bety singla na targach GC i tu wychodzi twoje notoryczne ściemnianie fanboyu. Kto wie czy w ogóle ty grałeś w bete multi.
Vamp
czwartek, 12 luty 2009r.
Sergiusz - weźmy takiego Tekkena 4 i 5 oczywiście Tekken 5 pokazał co jeszcze można wycisnąć z ps2.Również można porównać Burnout 2 z 3,4 też jest kolosalna różnica.Taka samo jest w przypadku MGS2 i MGS3.Duże prawdopodobne jest to,że z Ps3 może być tak samo,że pod koniec żywota,albo i nie,wyjdą jakieś perełki graficzne.
elementone1
czwartek, 12 luty 2009r.
OJOJOJOJ Myster @Sergiusz czytam cię i zal mi cię, ale nie bede wchodził z toba w pyskówke bo to niema sensu.Ale powiem ci jedno koleś na jakiej podstawie wciskasz mi że kłamie!!!!! BO co koleś zazdrościsz że byłem na GC w lipsku że dostałem bete multi !!!! Ty beszczelny \"\"\"\"\"\"\"e tobie nic nie musze udowadniać ale jeżeli ktos ma jakieś wątpliwoiści to podajcie meila a wysłe wam mase fotek z GC i powiem jedno BYŁO ZAJEBI\"\"\"E a o kozackiej fotce z żywymi helgastami juz nie wspomne hahahah @Syrgiusz i co fyso ci kolego
elementone1
czwartek, 12 luty 2009r.
buhahahaha nie udostępniono bety singla na targach GC buhahahahahahahahahaha @Syrgiusz widać że jestes słabiutki jak barszcz.Mówisz że miałem zwidy grajac w betw singla!!!hahakoles ja tam przeszedłem aż poza walący sie budynek wiec nie wciskaj tych swoich żałosnych kłamstw pod moim adresem . Jestem cierpliwy ale ta cierpliwość ma swoje granice a ty żes jes przekroczył kolego idz sie zpal ze wstydu a ja własnie kończe prace i śmigam do domu nara ściemniaczu!!!
IceMan
czwartek, 12 luty 2009r.
Sergiusz to ty chyba nie umiesz czytac moj drogi. Ja napisalem ze K2 jest o wiele lepszy czy jak od GoW2 pod wzgledem graficznym? NIE! Napisalem ze jest o troche a dokladnie napisalem ze nie wiele ale lepszy gdzie K2 pobiera 60% a GoW2 prawie cala moc konsoli takie porownanie ze jesczze wyjda ladne gierki na PS3 bo pozostalo jeszcze 40%. Wiec co ty mi tu piszesz. Zal mi ciebie bo napisalem ze wedlug mnie U2 nie wycisnie mimo wszsytko, wszystkiego jak zapewniaja programisci itd A w tym momencie bronisz X\'a a ja dalem tylko porownanie do przemyslenia. A tego ze pragne zagrac w GoW2 nie przeczytales tylko szukasz komu by tu sie odgryzc i na sile szukasz komentow ktore \"niby\" obrazaja X\'a
binio
czwartek, 12 luty 2009r.
po co takie gadki? kz2 jest dobry i sonaski cieszyć się powinni bo to jedyny dobry fps na tym systemie. Reszta to mniej lub bardziej nieudane konwersje z xbox360. Sony wiele kasy wtłoczyło w tą produkcję nawet mówi się że ich zespół pomagał aby jak najbardziej zoptymalizować kz2 i tak bardzo długo to trwało. Sony za wszelką cenę chce nam udowodnić że ps3 to jeszcze nie rip to chyba dobrze? Tylko że przy dłuższym takim podejściu tylko dwie firemki z pompką pieniężną od sony pozostaną bo gry na xbox360 to raptem od pół do roku czasu i jest gears2 na wiosnę zapowiedziany na jesień wydany i czapke urywa to jest prosta optymalizacja kodu i jaka już sprzedaż? w tym jest klucz do sukcesu a gra nie odbiega od kz2 a gameplayem ją przytłacza przynajmniej w singlu
Sergiusz
czwartek, 12 luty 2009r.
elementione - Spoko, wrzuć foty. Chętnie zobacze najbardziej zaślepionego fanboya jakiego posty czytałem. Gubisz sie w zeznaniach kolego. O bete multi sie nigdy nie czepiałem bo rzeczywiście ją prezentowano. Bete singla ściemniłeś jednak kilka postów wyżej i co do tego jestem 100% pewien. Już mówiłem, idź sie lepiej przewietrz bo chyba za dużo grzybków nazjadałeś ;]. Kończysz prace mówisz? Taa pewnie informatyka w 6c sie skończyła wiec musisz spadać hehehe. I gościu, sam \"zpal\" sie ze wstydu pisząc tak po \"polskiemu\". Nie będę z tobą dalej polemizował bo to nie ma sensu, ty masz klapki na oczach z napisem PS3 rules. Na takich jak ty najlepsze jest jedno: ignorancja. | Vamp i IceMan - spoko możecie sobie wierzyć w swoje procenty. To dla Was sony mówi te brednie, byście łyknęli to. Umówmy się - w drugim/trzecim roku żywota konsoli wychodzą gry które wyciskają większość jej mocy. Wiadomo, wraz z kolejnymi latami będzie jeszcze trochę lepiej ale nie będzie to ogromny skok. Chciałbym się mylić, ale tak nie będzie. Developerzy nauczą się kilku sztuczek, ale dużego skoku nie będzie.
elementone1
czwartek, 12 luty 2009r.
@binio kolego powiadasz że sony ma w koncu dobrego FPS-A no zgadzam sie mamy wspaniałego FPS-A ale ty stary niemasz żadnego NIC ZERO czaisz, ok masz Gersy ftp a my mamy Uncharteda1 zaraz 2 część i gdyby nie gersy to byś cieńko piał bo te pinaty mass efekty czy oszpecone HALO to żadna tam frajda rozumiesz co mam namyśli bo MS cały czas gada pierdoły że Xbox to konsola dla hardcorowych graczy buhahaha kłamstwo i wciskanie kitu z takimi grami jakie wydaje to może zaimponować ale dzieciakom ,wystarczy sobie porównać gry wydawane przez sony jak i MS i macie odpowiedz! NO i ty moj drogi Syriuszku maleństwo ty moje co ci sie stało pieseczku że tak ujadasz? bija cie w domu? mama jeść nie daje? tatuś na pupe dał biedaczkowi ? ba jak co to podam ci numer do linii zaufania albo zadzwonie po jakieś pogotowie lub policje daj znac słoneczko !! martwie sie o ciebie :( odezwij sie błagammmm mordo ty moja !!!!!! hlip hlip hlip
X
czwartek, 12 luty 2009r.
Binio - resistance 2 to dla mnie najlepszy fps od czasów halo1(później to chłam) i cod\'ow. Gra naprawdę wymiata sprobuj.
Vamp
czwartek, 12 luty 2009r.
Sergiusz - przecież ja nie napisałem,że będzie jakiś kolosalny skok w grafice.Tylko uważam,że ps3 na więcej stać i zbiegiem czasu będzie jeszcze lepiej jeśli chodzi o grafikę.
Sergiusz
piątek, 13 luty 2009r.
elementione - no gdzie te foty lamerze? Zmieniasz temat bo wiesz że ściemniasz, ale nikt głupi nie jest. | Chciałbym zawnioskować do moderacji o bana dla elementoone - znowu zaczyna obrażać, nie ma nic ciekawego do powiedzenia i tylko zaspamowauje stronę. Dziękuję.
elementone1
piątek, 13 luty 2009r.
@sergiusz słoneczko ty moje, mordo ty nasza,jak juz powiedziałem, tobie nie musze nic udowadniać rozumiesz !!!! A JEŻELI KTOS WĄTPI TO PROSZE BARDZO PODAJCIE ADRESY NA JAKI PRZYSŁAĆ FOTKE Z GC i sprawa załatwiona.A najlepiej by było gdyby @moderator był tak wspaniały i podał meila na który mu prześle foty, no ale to juz od niego zalezy pozdrawiam. A ciebie syriuszku kochaniutki całuje i mocno sciskam :))))))))) i juz sie nie moge doczekac twojej kolejnej pyskówki buhahahahah YO biedaczku
elementone1
piątek, 13 luty 2009r.
DO @MODERATORA !!! wybacz że toczy sie taka bezsensowna dyskusja ale @syrgiusz zarzucił mi kłamstwa i oszczerstwa więc prosze podaj adres na który wyśle ci foty a jak tego nie uczynie to mozecie mnie wszycy nazwac klamcą ,a na boga nienawidze takich oszczerstw ! Sprawa Honoru pzdr.
Moderator
piątek, 13 luty 2009r.
OK, ślij ;) : kontakt@onlygames.pl Niemniej uważam, że jest to głupie :). Zajmijcie się samą grą, swoją drogą to dziwne że jest już 50 postów jak nikt z Was jeszcze nie grał w ten tytuł :). Ciekawe czy jak już będziecie mogli zagrać, to rzeczowych komentarzy przybędzie dwa razy tyle :>
Sergiusz
piątek, 13 luty 2009r.
Żeby nie było - zarzuciłem ci kłamstwo że grałeś w bete singla. O becie multi jestem w stanie uwierzyć. Czekam więc na foty ;D. Tak przy okazji to co powiecie na to że killzone 2 jest bardzo krótki? Śmiać mi się chce bo kiedyś sony coś tam mówili że gears of war musi być krótki bo płyta dvd to za mało żeby upchnąć więcej. Tyle że GOW jest na 10 godzin a K2 na 8 - i gdzie tu leży prawda :P
elementone1
piątek, 13 luty 2009r.
Ok wysłane !!! a teraz mi tu nie sciemniaj syriuszku drogi o singlu bo zarzuciłes mi kłamstwo że na GC nie bylem oraz to ze owego killzone2 tam sie nie pojawił!!!! A więc czekaj na wypowiedz moderatora sciemniaczu!!
Moderator
piątek, 13 luty 2009r.
http://onlygames.pl/galerie-elementone1_na_games_convention-383.html - oto link do galerii.
Sergiusz
piątek, 13 luty 2009r.
Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? \"Natomiast co do twojego ostatniego postu - NIE KŁAM! Nie udostępniano bety singla na targach GC i tu wychodzi twoje notoryczne ściemnianie fanboyu.\" - to mój post. Zarzuciłem ci że kłamiesz odnośnie bety singla. Te zdjęcia nie potwierdzają że grałes w singla bo nie grałeś proste ;]. Nie była taka beta udostepniana zwykłym zwiedzającym na GC. Mniejsza juz zresztą z tym, zadziwiłeś mnie z jednym - jak moze blisko 30letni facet byc takim fanasem :D? Szacun ;]
elementone1
piątek, 13 luty 2009r.
Nieeeee no niemam sił na tego kolesia poprostu !!!!!!! ręce mi opadaja na ciebie @moderator wez mu wytłumacz że na targach GC był pokaz killzone2 !! A teraz słuchaj dziecko syriusza , box jaki wystawiło sony był świetny pokazy taneczne , karaoke w sing star , świetne stanowisko LBP tv 50cali a w nim sackboye, dalej mega wielkie stanowisko z grami ze sklepiku PSS , swietny stanowiska do jazdy w GTP , scena muzyczna ,no i najwiekszą część zajmowało stanowisko zwane THEATRE gdzie wchodziło sie za kurtyne która odsłaniała nama w srodku takie gry jak RESYSTANCE2, SOCOM, RESYSTANCE RETRYBUTION , NO I ZA OSOBNYM WEJSCIEM MASA STANOWISK DO GRANIA W KILLZONE2 ROZUMIESZ!!! i żałuje ze zdjecia nie zrobiłem ale wybaczcie jak zobaczyłem to co tam sie dzieje i jak chwyciłem pada do ręki poprostu nie mogłem sie oderwac i po wyjsciu z THEATRE resztką baterii na kamerze nakreciłem ludzi jak graja w killzone2 !!!! rozumiesz rozumiesz tooooo koleśśś wez mnie nie w\"\"\"\"\"j bo robisz z siebie błazna !!!!
Sergiusz
piątek, 13 luty 2009r.
Ty robisz z siebie błazna a w kolejnych postach zręcznie unikasz tematu. Wiem że Killzone w ogóle był tam pokazywany, ale w multi! Singla nie było i nie wciskaj kitu.
Radek
piątek, 13 luty 2009r.
Chciałbym nawiązać do tych 60% wykorzystanej mocy PS3. Układ graficzny PS3 bazuje na GeForcie 7800 ma tylko bardzo szybkie pamięci - i tak się zastanawiam niby czym k**** ma nas jeszcze zaskoczyć - bo na logikę chyba juz niczym. Te 40% (oczywiście PODOBNO bo są to tylko czyste spekulacje i zgadywanki) to zostało w Cellu do wykorzystania. A CELL to CPU a nie GPU. Więc na jakieś oszałamiające efekty nie macie co liczyć - co najwyżej fizyka, sztuczna inteligencja, dzwięk itp. Gdyby PS3 było tak zajebiście mocne jakbyście chcieli to taki Killzone 2 by hulał w 1080p a nie 720p. To samo tyczy się Xboxa - obe te konstrukcje są niestety już daleko w tyle za tym co oferują dzisiejsze akceleratory.
Sergiusz
piątek, 13 luty 2009r.
Radek, zgadza sie. Dokladnie jest tak jak mowisz - w koncu obie konsole miały śmigać w 1080p a wiemy jak jest. Za wiele juz nowego z nich sie nie wycisnie co nie znaczy że teraz gry są słabe graficznie. Mi poziom grafy GoW2 i Killzone 2 spokojnie wystarcza :)
elementone1
piątek, 13 luty 2009r.
[komentarz usunięty przez moderację]
pyx
piątek, 13 luty 2009r.
A normalni ludzie siedzą, czytają i się z was śmieją...
Sergiusz
piątek, 13 luty 2009r.
elementione - za te wyzwiska należy ci sie ban - czy moderator to czyta? A żeby obalić twoją ścieme wkleje relacje z games convention z jednego dużego serwisu (nie bede wklejał linku bo zaraz by został pewnie usuniety - taki regulamin strony): \"W czasie prezentacji można było nie tylko usłyszeć różne informacje na temat trybu multiplayer, ale również wziąć udział w krótkim „meczu” i na własnej skórze przekonać się, jak wygląda rozgrywka online w najważniejszej produkcji Sony. Niestety, w czasie prezentacji nie dane mi było zobaczyć niczego związanego z trybem dla pojedynczego gracza. Tym niemniej multiplayer w Killzone 2 wygląda bardzo ciekawie i mimo paru elementów zapożyczonych z innych gier oraz mało oryginalnego stylu rozgrywki, stanowi kawał solidnej produkcji. \" To co, redakcje nie mogły zagrać a ty twardzielu wyczarowałeś sobie singla i zagrałeś ;D? LOL.
binio
piątek, 13 luty 2009r.
on już sam nie wiedział w co gra zobaczył kz2 i pryszcze poleciały :) do elki człowieku ochłoń! kz2 to nie żadna rewelacja! ani gameplayem ani grafiką po prostu dobra gra. Na mnie nie wywarła żadnego wrażenia a wież mi że umiem docenić twórców niezależnie od konsoli przykładem może być chociażby MGS4 i wiesz co ci jeszcze powiem? w naszej ankiecie oddałem głos właśnie na tą pozycję!
elementone1
sobota, 14 luty 2009r.
@syrgiusz bana to był to bie dał za tą twoją głupote rozumiesz koles niemam sił na ta twoją ciemnote więc to jest moj ostatni koment w tej sprawie bo niema silnego na takiego KŁAMCE I OSZCZERCE jak ty @sergiusz wszystko na ten temat . @ binio obojetnie czego bym nie powiedział to i tak bedzie to dla ciebie negatywne wiec to niema sensu pisac do ciebie postów może jak dorośniesz do dyskusj, a w co wątpie będzie można pogadać. No i przepraszam całą reszte która musiała czytać te obrazliwe teksty pod adresem syriuszka wybaczcie ale koles jest nienormalny .Wybacz @moderator to jest moj ostatni post w tym temacie na idiotyzm niema sił pozdrawiam
Piotrek
sobota, 14 luty 2009r.
elementone, Syrgiusz ma z jednym rację. We wszystkich swoich postach zręcznie unikasz tematu. On nazwał cię kłamcą bo powiedziałeś że na GC grałeś w singla, a ty obróciłeś to w zupełnie co innego - że nie grałes na gc w ogóle w killzone 2. Z tego co wiem to na GC NIE BYŁ pokazywany Killzone 2 w singlu, co zresztą znalazło potwierdzenie bo sergiusz wkleił relację z jakiegoś serwisu. Więc moim zdaniem też minąłeś się z prawdą. W swoich kolejnych postach nie chcesz do tego wracać tylko odwracasz kota ogonem. Nieważne czy grałeś już czy nie, jeeez ludzie czy to takie ważne. Ważne jest to że gra będzie dostępna 27 lutego i wtedy też ci co zagrają i przejdą kampanię niech dzielą się wrażeniami.
elementone1
sobota, 14 luty 2009r.
@Piotrek ręcze ci głową że na targach w Lipsku czyli GC był killzone2 single do grania i to nie jeden tv z konsolą ale ze 20 takich kompletów !!!!! jeżeli macie z tym problem nadal to zadzwońcie sobie do wydziału sony polska i tam wam odpowiedza na to pytanie i wszystko na temat.
elementone1
sobota, 14 luty 2009r.
http://www.youtube.com/watch?v=bdfgAa5SDak @ Piotrek zapraszam !! i jak nadal sądzisz że singla nie było???
Piotrek
środa, 18 luty 2009r.
[komentarz usunięty przez moderację]
Piotrek
czwartek, 19 luty 2009r.
Fajnie, że ktoś się podszywa, bo ten wyżej to nie jest mój komentarz. I tak pora skończyć dziecinade pt. czy elementone grał w bete singla. I tak nawet jeśli grał to było to mniej wiecej to samo co jest teraz dostepne demo. A premiera pełnej wersji coraz bliżej... :)
Wiifon
niedziela, 01 marzec 2009r.
I co fanboye sony nagadali się przed premierą a teraz nic? Żałosne.
Lewy
niedziela, 01 marzec 2009r.
wiifon bo wiekszosć z tych fanboyów nie ma nawet ps3, bronią tylko swojego potencjalnego \"przyszłego zakupu\" ;D
McMilian
sobota, 07 marzec 2009r.
Przeczytałem większość tych komentarzy i przykro mi to stwierdzić, ale wstyd mi przyznać się, że jestem graczem (choć nie zapaleńcem). Wszystko przez to co Wy sobą reprezentujecie przez te wypowiedzi. Prawde mówiąc to czegokolwiek bym nie napisał to wyjdzie że jestem fanboyem albo xboxa albo playstation. Obiektywnie napiszę: Sony faktycznie obrało dziwną politykę bo obiecuje bardzo dużo, a później tylko jęk zawodu, ale K2 po zagraniu w demko wydaje mi się że spełnił oczekiwania. Aby fanboye x\'a się nie cieszyli to tu muszę napisać iż wy jesteście tylko i wyłacznie zafascynowani Gears of War. Widziałem obie części i faktycznie gra jest świetna, ale nie rozumiem waszego gadania że na Playstation jest mało dobrych gier. Z tego co czytam to wy tylko piszecie o jednej grze własnie Gears of War. Nic tylko K2 gorsze od GoW, Uncharted ma podobne strzelanie, LBP gorszą grywalność, nic tylko GoW - czyżbyście mieli kompleks jednej gry i tym odgrażali się sony?? Ech szkoda słów.
Lewy
poniedziałek, 09 marzec 2009r.
McMilian - a czy ktoś tu mówi że Killzone 2 jest całkowicie do bani? Nie, posiadacze Xboxów przyznają przecież że gra jest bardzo dobra ale zwyczajnie nie zaskakuje. Co cię zaskoczyło w demku oprócz rewelacyjnej grafy? Bo mnie nic. Liniowe przebijanie się przez małe obszary to było już w Killzone na PS2. Mimo to gra jest świetna tylko niektórzy oczekiwali nie wiem może większego rozmachu większej swobody. Tymczasem fanboye PS3 z elementone na czele próbują wmówić wszystkim, że taki GoW całkowicie ssie, co jest przejawem megafanboystwa. Tu jest ta różnica.
sebol
środa, 18 marzec 2009r.
Gra bardzo dobra naprawdo warto kupic bo mało jest lepszych gier najwiekszym minusem gry to sterowanie ale mozna przebolec reszta to klasa swiatowa
binio
poniedziałek, 31 sierpień 2009r.
Mega ekslusive! Grałemu kumpla i gra wymiata, widać moc PS3 w porównniu do X360. Teakich gier chciałoby się więcej.
Bobek
czwartek, 01 październik 2009r.
Do tej pory najlepsza gra na konsole,rewelacja!!!Ocena 9.6
4gd35
niedziela, 27 pazdziernik 2013r.
womens adidas running shoes Killzone 2 - recenzja | Onlygames.pl mbt shoes online http://cuedspeech.org/mbt-shoes.asp
m3p6v
poniedziałek, 04 listopad 2013r.
gucci white beige Killzone 2 - recenzja | Onlygames.pl gucci handbags outlet http://www.qgszyxxy.org
6x8jy
sobota, 04 kwiecień 2015r.
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin seo http://www.SEORankingLinks.com/
xcj7m
poniedziałek, 19 czerwiec 2017r.
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there\'s even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That\'s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin seo plugin http://www.ABCGURU.XYZ

UID: 8940
Okadka/art:
Tytu:
Killzone 2
Developer: Guerilla Games
Gatunek: FPS
Data wydania:
EUR: 25/02/09
USA: 27/02/09
JAP: 23/04/09
Poziom trudnoci:
średni (3/5)
9.3/10
       

Strony zaprzyjanione

- ZOBACZ TUTAJ              
Kana³ RSS
Materiay zawarte w serwisie onlygames.pl s objte prawem autorskim i nie mog byw caoci
lub we fragmentach kopiowane, powielane oraz rozprowadzanie bez zgody ich autorw!