Onlygames.pl | Serwis Konsolowy, recenzje gier, konsole | PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP, 3DS, DS, PS2, strona o konsolach

------------------------------------
Kanał OnlyGamespl na YouTube:

Zdjęć w galerii: 13936
Liczba wiadomości: 8370
Liczba artykułów: 1799
Poznań Game Arena 2016 & Warsaw Games Week 2016 - wideo-relacja z imprez | Przedstawiamy Wam wideo-relację z dwóch najważniejszych tegorocznych imprez growych. Sprawdźcie koniecznie.
Uncharted 4: Kres Złodzieja - recenzja [PS4] Murawany kandydat do tytułu "Gry Roku 2016"? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Castlevania: Symphony of the Night - Strefa Retro [PSone, Sega Saturn] Kiedyś niedoceniona, a po latach uznana za jedną z najlepszych produkcji 32-bitowej ery. Czy słusznie?
Nintendo Wii - poradnik kolekcjonera | W kolejnym "Poradniku kolekcjonera" gościmy Nintendo Wii. Kompletny poradnik opisujący Wam który model konsoli wybrać i jakimi akcesoriami warto się zainteresować.
PES 2017 - recenzja [PS4, Xbox One] Czy tegoroczna edycja Pro Evolution Soccer wróciła wreszcie w pełni na właściwe tory? Sprawdźcie w naszej wideo-recenzji.
Game Boy Advance - poradnik kolekcjonera | Który model konsoli jest najlepszy? Jakich gier szukać? Na te i inne pytania dotyczące GBA odpowiadamy w kolejnym poradniku.
PlayStation 4 PRO - recenzja [PS4] Przed Wami szczegółowy test PS4 PRO - najnowszej konsoli Sony. Warto kupić? Czy warto przesiąść się ze starej PS4? I jak moc PS4 Pro przekłada się na gry?
PlayStation 4 PRO - unboxing | Rozpakowanie nowiutkiego zestawu z PS4 PRO (konsola debiutowała w naszym kraju 10 listopada). Zobaczcie jak prezentuje się sprzęt (wg Sony) dla "profesjonalnych" (?) graczy...
NEW 3DS XL - wideo-test konsoli Nintendo (hardware test) - recenzja - review PL 3DS

Jakiś czas temu zaprezentowaliśmy Wam unboxing NEW 3DS-a XL, natomiast teraz (zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami) dorzucamy bardzo szczegółowy wideo-test handhelda Nintendo. Dowiecie się z tego materiału jakie kluczowe nowości niesie ze sobą odświeżona wersja 3DS-a, co zmieniło się w niej pod względem designu (w porównaniu z poprzednimi modelami), a także - a może przede wszystkim - czy warto ją kupić.

Jeszcze przed właściwym filmem, podrzucam Wam linki do naszych wcześniejszych materiałów:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Przedstawiamy wideo-test Nowego 3DS-a w wersji XL. W materiale znajdą się też wszystkie kluczowe informacje dotyczące standardowego modelu New 3DS-a (bez XL). Film pochodzi z naszego kanału na YouTube: onlygamespl.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Oczywiście dajcie znać w komentarzach co sądzicie o NEW 3DS - czy nowa konsola Nintendo jest dla Was interesującym kawałkiem sprzętu? [Ski]

 

 

 

 

 

Strona artykułu: [1]        
Dodaj komentarz
do tego artykułu
Komentarzy: 8
Twój kod:
(Przepisz w odpowiednie pole)
Nick*:
E-mail:
Kod*:
Treść*:
* - pola wymagane.
voyanek
wtorek, 21 kwiecień 2015r.
Dziekuje bardzo za swietny jak zawsze test. Uswiadomil mnie on ze jednak chyba nie wymienie swojego 3DSa XL. Ale warto dodac ze teraz gra sie o wiele przyjemniej na nowym 3dsie troszku Big N przesadzilo ze dodali lepszy hardware i nie wierze ze w najblizszym czasie nie wypuszcza gierek ktore benda chodzic tylko na nowym handheldzie. Ci ktorzy nie maja jeszcze 3DSa niech biora jego najnowsza wersje w ciemno warto.
calvin klein outlet
środa, 25 kwiecie? 2018r.
I wish to convey my respect for your generosity supporting persons that have the need for help on in this concern. Your very own dedication to getting the solution around appears to be quite interesting and has made people much like me to reach their ambitions. Your amazing warm and helpful help and advice signifies a great deal a person like me and extremely more to my mates. Many thanks; from all of us. calvin klein outlet http://www.calvinkleinoutlet.us.com
goyard tote
sobota, 28 kwiecie? 2018r.
I together with my pals were actually going through the great tactics found on your web site while quickly came up with an awful feeling I had not thanked the web site owner for those strategies. Those ladies came as a consequence very interested to see all of them and have undoubtedly been enjoying these things. Appreciation for truly being simply considerate and then for making a decision on these kinds of brilliant topics most people are really needing to know about. My very own honest apologies for not expressing appreciation to you earlier. goyard tote http://www.goyard-handbags.us.com
cheap oakley sunglas
niedziela, 29 kwiecie? 2018r.
I definitely wanted to compose a simple message in order to appreciate you for all of the awesome ideas you are showing here. My extensive internet look up has at the end of the day been rewarded with useful facts and techniques to talk about with my classmates and friends. I 'd express that many of us visitors are quite blessed to exist in a remarkable site with so many outstanding individuals with helpful methods. I feel very much happy to have encountered the webpages and look forward to plenty of more excellent moments reading here. Thanks again for everything. cheap oakley sunglasses http://www.cheapoakley-sunglasses.us.org
burberry outlet onli
wtorek, 01 maj 2018r.
I wish to get across my affection for your kind-heartedness in support of men and women who have the need for help on this concept. Your real dedication to passing the solution all around was particularly insightful and have continually helped people much like me to reach their dreams. Your personal informative guidelines can mean so much a person like me and still more to my office workers. With thanks; from all of us. burberry outlet online http://www.burberryoutlet-store.us.com
Adidas NMD R1 Runner
środa, 02 maj 2018r.
I simply desired to appreciate you all over again. I'm not certain what I would have made to happen in the absence of those ways documented by you regarding such a situation. This was a very hard concern in my position, however , viewing the professional tactic you treated the issue made me to jump for gladness. I will be grateful for your information and thus hope that you realize what an amazing job that you are carrying out educating most people through a web site. I'm certain you haven't met all of us. Adidas NMD R1 Runner Charcoal Solid Grey Light Solid Grey Footwear White http://www.adidas-nmds.us.com/adidas-nmd-r1-runner-charcoal-solid-grey-light-solid-grey-footwear-white-p-240.html
jordan retro 13
środa, 02 maj 2018r.
Thanks a lot for providing individuals with a very spectacular possiblity to discover important secrets from here. It is often so great plus full of amusement for me and my office co-workers to visit your site at a minimum three times per week to study the latest items you have. And lastly, I'm so at all times pleased considering the good principles you give. Some two facts in this post are in fact the most impressive we have had. jordan retro 13 http://www.jordan13.us.com
longchamp handbags
piątek, 04 maj 2018r.
I simply wished to thank you so much again. I do not know what I might have used in the absence of the entire concepts documented by you relating to that topic. It actually was the terrifying scenario in my opinion, but looking at this well-written mode you managed that took me to jump for happiness. Now i'm thankful for the information and then pray you comprehend what an amazing job you are putting in instructing many others thru your web page. Most probably you haven't got to know all of us. longchamp handbags http://www.longchamphandbagsoutlets.com

UID: 11016
Okładka/art:
Tytuł:
NEW 3DS XL - wideo-test konsoli Nintendo
Developer: -
Gatunek: -
Data wydania:
EUR:
USA:
JAP:
Poziom trudności:
-
       

Strony zaprzyjaźnione

- ZOBACZ TUTAJ              
Kana³ RSS
Materiały zawarte w serwisie onlygames.pl są objęte prawem autorskim i nie mogą być w całości
lub we fragmentach kopiowane, powielane oraz rozprowadzanie bez zgody ich autorów!